hamilelikte çatı muyanesi

benımde 37. haftamda. ama neden böyle bir başlık açtınız anlamadım?

arkadaşımız hepimizin merak ettiği konuda başlık açmış.sonuçta hepimizin ilk tecrübesi.siz neden bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadık???kötü bişeymi yaşadınız çatı muaynesi hakkında?

bu arada yazdığınız bu mesaja çok takıldım acaba başlık atarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor????????????????? nedir bunuj krterleri siz söleyin insan bilmediği bişey için başlık atar öğrenmek için ve isteyende yorumlar başlığı beyenmeyen yorumlamaz bunu art niyetlemi yazdın yoksa içten bir mesajmı anlayamadım gerçekten ne gibi bi amacım olabilir yani meraktan başka....

:))
gunaydın öncelikle küçük bir yanlış anlaşılma oluş. senın ilk mesajı pc görüntülemeden altta yorumu görmüşüm senın mesajını cevabımı yazdıktan sonra farkettim geç olmuştu. tabiiki merak ettiklerimizi ve deneyimlerimizi paylasmak için burdayızz art niyet neden olsun dediğim gibi anlık bir hata :)

yaa tecrübeli kısslarr yokmuu anlatsalar bende 31 haftalık hamişim:))) dr. larda bi alem yaa güya özele gidiyoz banada hiç anlatmadıı

kızlar benim doktorum bana söylemişti 38.haftamızda yaparız çatı muayenesini diye bende tabi hazırlıklı gittim,zaten öyle korkutucu can acıtıcı birşey değil merak etmeyin kendinizi boş yere kasmayın çok kısa süren birşey.
bazı arkadaşların haftası erken diye doktor henüz birşey söylememiş olabilir ya da haftanız yaklaşmış ama normal doğum istiyorum diye konuşmamışsanız doktorunuzla, çatı muayenesi yapalım dememiş olabilir,kontrollerinizde aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza.

kızlar benim doktorum bana söylemişti 38.haftamızda yaparız çatı muayenesini diye bende tabi hazırlıklı gittim,zaten öyle korkutucu can acıtıcı birşey değil merak etmeyin kendinizi boş yere kasmayın çok kısa süren birşey.
bazı arkadaşların haftası erken diye doktor henüz birşey söylememiş olabilir ya da haftanız yaklaşmış ama normal doğum istiyorum diye konuşmamışsanız doktorunuzla, çatı muayenesi yapalım dememiş olabilir,kontrollerinizde aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza.

ya sorma papatyamlalem bana daha önceden sormadan sölemiyor diğer muyanede ayrıntılı ne yapıcağını e insan müsa,t olmak istiyor malum gerçi ben her halükarda hep müsait gidiyorum ama şimdi doğum yaklaşıyor erkenden hazırlığımı yaparsam son ana yine hazırlıksız yakalarınırım diye ( ağda konusunda) bende arkadaşlara sorayım bari dedim herkezde aynı haftalardamı yapılıyor bu muyane diye merak ettim ama normalde sölemesi lazım doktorun şu şu hafta çatı muaneniz var diye bakalım biizmki sormadan sölicekmi

valla canım 36.haftamdayım şimdi hazırlansam son ana ne olur bilmiorum mutlaka tekrardan temizlenmek gerekecek malum.. onun için doktorlar söylese keşke şu gün çatı muaynesi yapılacak diye :D zaten zor görüyoruz göbüşten

canım kontrole hangi doktora gidiyorsun?

jel filan sürmüyolar malesef..çatı muayenesi olmadım ama sancılar başladığında açılma için muaye ediyo ya..bişiy sürmeden daldırıyo elini..

jel filan sürmüyolar malesef..çatı muayenesi olmadım ama sancılar başladığında açılma için muaye ediyo ya..bişiy sürmeden daldırıyo elini..

benim doktorum jel kullanıyor ve hiç acı hissetmedim gözünüz korkmasın arkadaşlar
evet elle muayene ediyor ama çatı muayenesinden sonra doğum yaklaşırken açılma var mı diye zaten ara ara kontrol edecek doktor

gözünüzü korkutmak amaçlı söylememiştim ben..sorulmuş,bilgilendirme amaçlı söyledim.

:))
gunaydın öncelikle küçük bir yanlış anlaşılma oluş. senın ilk mesajı pc görüntülemeden altta yorumu görmüşüm senın mesajını cevabımı yazdıktan sonra farkettim geç olmuştu. tabiiki merak ettiklerimizi ve deneyimlerimizi paylasmak için burdayızz art niyet neden olsun dediğim gibi anlık bir hata :)

ben de 35+6 dayım haftaya kontrolüm var doktor bişey demedi muayene hakkında... bu zaman kadar da hiç yapmadı acaba gittiğimde yapar mı?????

yaa tecrübeli kısslarr yokmuu anlatsalar bende 31 haftalık hamişim:))) dr. larda bi alem yaa güya özele gidiyoz banada hiç anlatmadıı

valla canım 36.haftamdayım şimdi hazırlansam son ana ne olur bilmiorum mutlaka tekrardan temizlenmek gerekecek malum.. onun için doktorlar söylese keşke şu gün çatı muaynesi yapılacak diye :D zaten zor görüyoruz göbüşten

Smile önemli değil canım oluyor arada böle şeyler malum hamileyiz herşeyi kafaya takıyoruz bende biraz takıldım.. ama mesajını okudkta sonra içim rahatladı.Önemli olan konuşarak birbirimizi anlamaya çalışmak.Hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz az çok ve ben merak ettiğim ne varsa hepsini öğenmek istiyorum sonuçta imkanımız var böle faydalı bi siteye üyeyiz neden yararlanmayalım dimi ama aklinialirimsmile ben bizden sonraki hamişlere faydalı olucak bu başlıklar ben uzun zman bu siteyi üye olmadan izledim ve çok faydalandım en sonunda üye olmaya karar verdim.

Consol 2 hafta sora yeniden muayneye gidiceksin yani 37.haftanda neden sölemedi acaba çatı muaynesi hakkında doktorun :çok üzgünüm: aslında doktorların biz sormadan bizi bilgilendirmeleri lazım bereket burası varda aramızda konuşarak fikir alışverişi yapıyoruz
kaydirigubbakcemile5

Tuvanna gerçekten öle bizde özele gidiyoruz ama hemen acele acele muayne edip nasıl başından savsak diye bakıyorlar yani bunların paralısıda ssklısıda aynı bacım bi farkları yok kaydirigubbakcemile3

Nupe evet doğru sölüyosun canım biz normal doğum istiyoruz vs gibi bişey sölemedik vurgulamadık yani ondanmı çatı muaynesi hakkında bilgilendirme yapmadı doğum olayı ile ilgili şu ana kadar hiç konuşmadık bi ara açılır gibi oldu konu erken 37.haftdan sonra konuşucaz gibilerinden bişeyler söledi.Aslında başından sonuna kadar bu doğum olayını konuşmak en iyisi nasıl bir doğum şekli düşünüyorum normal doğuma elverişli bi kilodamıyım egzersiz yapmalımıyım,vs vs.
örrneğin ben yürüyüş yaptığımda hafis sancım ve karnımda kasılma oluyordu bunu doktoruma sölediğimde yürüyüş yapma 37.haftadan sonra önericem yürüyüş dedi yani sormasam sölemicek bana sölemsi lazımdı belki ben bilmeden hala yürüyor olucaktım neyse bende dolmuşum kızlar bi açıldım pir açıldım yani ama iyiki varsınız :1hug:

kızlar ben bugün oldum catı muayenesini hiç ama hiç acımıyor ve cok kısa sürüyor bikac saniye elle muayene ediyo ama dediğim gibi kokulacak bişey değilmiş sizde hiç korkmayın gercekten cok kolaymıs

kızlar ben bugün oldum catı muayenesini hiç ama hiç acımıyor ve cok kısa sürüyor bikac saniye elle muayene ediyo ama dediğim gibi kokulacak bişey değilmiş sizde hiç korkmayın gercekten cok kolaymıs

saol canım bizi unutmayıp yorum yaptığın için .

bakalım salı günü kontrolde çatı muayenesi yapar mı?? ama insan da hazırlıklı olmak istiyo yaa ne yapmalı :((

consol bence sen hazırlıklı git bacım senin yapar bence şimdi yapmasa iki haftada sonra yapar iki haftada tüylerin çıkmaz heralde hazırlık konusunda onu kasdediyosan benin çok azaldı eskisi gibi çok sık çıkmıyor sen yap hazırlığını öle git hem sor ne yapmazsa nezman yapıcaksınız benim bildiğim kadarıyla bu hafatda yapılıyor elin deymişken bi bakıverde aradan çıksın dermişin delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back
X