- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
ay evet senin az kalmıs ayrıntılı alırım haberlerınnı hihiihhguclubacismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 37. haftamda. ama neden böyle bir başlık açtınız anlamadım?
benımde 37. haftamda. ama neden böyle bir başlık açtınız anlamadım?
bu arada yazdığınız bu mesaja çok takıldım acaba başlık atarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor????????????????? nedir bunuj krterleri siz söleyin insan bilmediği bişey için başlık atar öğrenmek için ve isteyende yorumlar başlığı beyenmeyen yorumlamaz bunu art niyetlemi yazdın yoksa içten bir mesajmı anlayamadım gerçekten ne gibi bi amacım olabilir yani meraktan başka....
ya sorma papatyamlalem bana daha önceden sormadan sölemiyor diğer muyanede ayrıntılı ne yapıcağını e insan müsa,t olmak istiyor malum gerçi ben her halükarda hep müsait gidiyorum ama şimdi doğum yaklaşıyor erkenden hazırlığımı yaparsam son ana yine hazırlıksız yakalarınırım diye ( ağda konusunda) bende arkadaşlara sorayım bari dedim herkezde aynı haftalardamı yapılıyor bu muyane diye merak ettim ama normalde sölemesi lazım doktorun şu şu hafta çatı muaneniz var diye bakalım biizmki sormadan sölicekmi
kızlar benim doktorum bana söylemişti 38.haftamızda yaparız çatı muayenesini diye bende tabi hazırlıklı gittim,zaten öyle korkutucu can acıtıcı birşey değil merak etmeyin kendinizi boş yere kasmayın çok kısa süren birşey.
bazı arkadaşların haftası erken diye doktor henüz birşey söylememiş olabilir ya da haftanız yaklaşmış ama normal doğum istiyorum diye konuşmamışsanız doktorunuzla, çatı muayenesi yapalım dememiş olabilir,kontrollerinizde aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza.
canım kontrole hangi doktora gidiyorsun?
jel filan sürmüyolar malesef..çatı muayenesi olmadım ama sancılar başladığında açılma için muaye ediyo ya..bişiy sürmeden daldırıyo elini..
:))
gunaydın öncelikle küçük bir yanlış anlaşılma oluş. senın ilk mesajı pc görüntülemeden altta yorumu görmüşüm senın mesajını cevabımı yazdıktan sonra farkettim geç olmuştu. tabiiki merak ettiklerimizi ve deneyimlerimizi paylasmak için burdayızz art niyet neden olsun dediğim gibi anlık bir hata :)
ben de 35+6 dayım haftaya kontrolüm var doktor bişey demedi muayene hakkında... bu zaman kadar da hiç yapmadı acaba gittiğimde yapar mı?????
yaa tecrübeli kısslarr yokmuu anlatsalar bende 31 haftalık hamişim:))) dr. larda bi alem yaa güya özele gidiyoz banada hiç anlatmadıı
kızlar benim doktorum bana söylemişti 38.haftamızda yaparız çatı muayenesini diye bende tabi hazırlıklı gittim,zaten öyle korkutucu can acıtıcı birşey değil merak etmeyin kendinizi boş yere kasmayın çok kısa süren birşey.
bazı arkadaşların haftası erken diye doktor henüz birşey söylememiş olabilir ya da haftanız yaklaşmış ama normal doğum istiyorum diye konuşmamışsanız doktorunuzla, çatı muayenesi yapalım dememiş olabilir,kontrollerinizde aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza.
valla canım 36.haftamdayım şimdi hazırlansam son ana ne olur bilmiorum mutlaka tekrardan temizlenmek gerekecek malum.. onun için doktorlar söylese keşke şu gün çatı muaynesi yapılacak diyezaten zor görüyoruz göbüşten
kızlar ben bugün oldum catı muayenesini hiç ama hiç acımıyor ve cok kısa sürüyor bikac saniye elle muayene ediyo ama dediğim gibi kokulacak bişey değilmiş sizde hiç korkmayın gercekten cok kolaymıs
bakalım salı günü kontrolde çatı muayenesi yapar mı?? ama insan da hazırlıklı olmak istiyo yaa ne yapmalı(