- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bonbon1601
Mrhb hamisler. Hamileliginizin kacinci haftasinda catlak kremi ya da yagi kullandiz. Hangi markayi tavsiye edersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim.bende 17 haftalik hamileyim. Baslayim artik dedim.canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kakao yağı , badem ve kayısı yağı kullanıyorum. 8 . aya kadar banyodan cıkınca sürüyordum sadece. ama 8. aydan itibaren her gün sürmeye calısıyorum. sadece göbek cevresinde de değil göğüslere basenlere de sürüyorum. cok faydasını gördüm. hepsini aktardan alabilirsin.( bu arada kakao yagı katı oluyor. banyo sonrası vücut sıcak ve ıslakken sürünce eriyor.)
bu aya kadar catlak hiç olmadı ama bu ay bebeğin hızla büyümesi basının asagıya dönüp baskı yapması karnımın alt tarafında birkaç tane çatlaga neden oldu. onları da sorun etmiyorum olacak o kadar.
ayrıca ayva cekirdeğiyle de jel yaptım kendime. göğüs uçlarıma sürüyorum çatlamasın diye. son ylarda senin de yapmanı öneriririm
başla tabı. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin :)Tesekkur ederim canim.bende 17 haftalik hamileyim. Baslayim artik dedim.
Insallah canim.cümlemize saglikla kucagimiza benislerimizi almayi nasip etsin insallah.başla tabı. Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin :)
Insallah canim.cümlemize saglikla kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin insallah.
Evet kasindiginız zaman Çatlağa donusuyormus. Kremle masaj yapıyorum kasindikca. Gerçi son haftalarda artık çatlamasi bile eskisi kadar sorun olmuyor. Bana Ne olursa olsun bir an önce bebeğim sağlıkla gelsin diye düşünüyorumKesinlile kasimayin ve bol su için.
Allah bi avazda kurtarsin inşallah bebegini saglikla kucagina alırsın :)Evet kasindiginız zaman Çatlağa donusuyormus. Kremle masaj yapıyorum kasindikca. Gerçi son haftalarda artık çatlamasi bile eskisi kadar sorun olmuyor. Bana Ne olursa olsun bir an önce bebeğim sağlıkla gelsin diye düşünüyorum![]()
Çok teşekkür ederim insallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allah bi avazda kurtarsin inşallah bebegini saglikla kucagina alırsın :)