Hamilelikte çatlak kremi

canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kakao yağı , badem ve kayısı yağı kullanıyorum. 8 . aya kadar banyodan cıkınca sürüyordum sadece. ama 8. aydan itibaren her gün sürmeye calısıyorum. sadece göbek cevresinde de değil göğüslere basenlere de sürüyorum. cok faydasını gördüm. hepsini aktardan alabilirsin.( bu arada kakao yagı katı oluyor. banyo sonrası vücut sıcak ve ıslakken sürünce eriyor.)
bu aya kadar catlak hiç olmadı ama bu ay bebeğin hızla büyümesi basının asagıya dönüp baskı yapması karnımın alt tarafında birkaç tane çatlaga neden oldu. onları da sorun etmiyorum olacak o kadar.
ayrıca ayva cekirdeğiyle de jel yaptım kendime. göğüs uçlarıma sürüyorum çatlamasın diye. son ylarda senin de yapmanı öneriririm

Tesekkur ederim canim.bende 17 haftalik hamileyim. Baslayim artik dedim.

Bende şimdilik sadece bebek yağı sürüyorumm. Üç ay bitsin kakao yağına başlıcam. Cildim çatlamaya müsait benim o yüzden çatlak kremide kullancam.
İnşallah çatlaksız bitirebilirim.

Badem yağı Tüylenme yapıyor diye biliyorum. Tüylenmeye musaitseniz dikkat edin derim. Ben ilk aylarda bebe yağı kullandım. Sonra la roche posay in bir kremin in kullanıyorum. Ne güzel hiç yok diyor ken, son iki haftada damarlar belirginlesmeye başladı. Sanırım onlar çatlak olacak. Napalim ya oglusumdan hatıra derim çatlak olursa da

Allah bi avazda kurtarsin inşallah bebegini saglikla kucagina alırsın :)

Kesinlikle kaşımayın kızlar .ben kaşıdım göğüslerim çatladı çok fena daha şişmedikleri halde moralim bozuk o yüzden karnımda şuan yok ama bol bol kremliyorum ve kaşımamaya çalışıyorum karnımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…