Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben şuan 7 haftalık gebeyim bekarlıktan beri çatlak sorunum var en büyük dert ettiğim şey o . İlerde normal doğumuma engel olur mu ? Bu şekilde doğum yapan oldumu ??
Canım hamile bir kadın zaten ister istemez acayip çatlıyor kullanmadığım krem yağ karışımı kalmadı göbek delik çevrem resmen yarık deprem yarığı gibi. Doğuma engel olmaz
Canım bende buna benzer ni konu açtım.. kimisi zor olur kimisi engel değil dedi.. ama bende çok korkuyorum benımde çatlak ve hemoroid sorunum var ve hamileyimm.. normal doğumda ıkınmak gerekiyor ama bizim gibiler ıkınınca malum makat şişiyor acı oluyor çok kötü oluyor.. nasıl olacak bilmiyorum... ilerleyen zamanlarda doktoruma soracağım
Ay Allah seni iyi etsin . O çatlakta oldu bende tatlım gebeliğim boyunca şişti ve kanama oldu arkadan sürekli ve normL doğurdum bi hafta sonrada geçti bi tek sızı dahi kalmadı
Ay gerçektenmi ilk defa şu soruma cevap bulanildim normal doğum yapandan tabi belki rabbim nasip etöeyecektirde bu konu kafama çok takılıyodu benim var çatlağım belarkende vardı acısıda çok yani. Engel olurmu diye korkuyodum hep. Birşey kullandın mı peki
Ay gerçektenmi ilk defa şu soruma cevap bulanildim normal doğum yapandan tabi belki rabbim nasip etöeyecektirde bu konu kafama çok takılıyodu benim var çatlağım belarkende vardı acısıda çok yani. Engel olurmu diye korkuyodum hep. Birşey kullandın mı peki
Hiç bişey kullanmadım canım. Muhtemelen benimde düğüne bi. İki hafta kala oluştu çatlak sıkıntı stres. Hemen hamile kaldım ben. Gebeliğim boyunca arkadan kanamam oldu hatta bi ara afedersiniz avuç avuç kan geliyordu. Bi sıkıntım yok şuan. Doğumda da sıkıntı olmadı.
Bende de bir haftadir bu sorun cikti. Gecen hafta griptim cok fena öksüruk vardi muhtemelen onun basincida bunu tetikledi zaten son aylarda kabizlik tekrar basladi ilk zamanlar oturup kalkamiyordum cok aci vardi . Simdi daha iyi gibi arkada kanama oluyor ama cok degil en azindan acisi hafifledi o sorun yaratmiyor . Sevindim normal dogumda sorun yaratmadigina . Inşallah saglikla kavusuruz yavrularimiza :)