Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mustela ve hindistan yağı kullandım. hiç çatlağım olmadı. tavsiye ederimmerhaba kızlar. gebeyken hangi kremleri kullandınız .henüz bi kreme başlamadim .önerileriniz var mi?
hindistan yağını duymuştum bugün alayım o.zaman .ve mustela diyorsun.peki kacinkaçıncı ayda başlamıştın. yorumun için tesekkurlerben mustela ve hindistan yağı kullandım. hiç çatlağım olmadı. tavsiye ederim
Ben zeytin yağı kullandım 5 Aydan itibaren düzenli olarak hiç çatlağım olmadı tavsiye ederimhindistan yağını duymuştum bugün alayım o.zaman .ve mustela diyorsun.peki kacinkaçıncı ayda başlamıştın. yorumun için tesekkurler
has zeytinyağı kullandınız dimiBen zeytin yağı kullandım 5 Aydan itibaren düzenli olarak hiç çatlağım olmadı tavsiye ederim
Bende araştırıyorum zade vital diye bi krem varmış birde lierac kremı kullananlar çok memenun dıye duydum ama halen kararsızım.merhaba kızlar. gebeyken hangi kremleri kullandınız .henüz bi kreme başlamadim .önerileriniz var mi?
Evethas zeytinyağı kullandınız dimi
Onları bende duydum ama doğal olanı tercih ettim çok şükür çatlak olmadı ki benim cildim çok kuruBende araştırıyorum zade vital diye bi krem varmış birde lierac kremı kullananlar çok memenun dıye duydum ama halen kararsızım.
sanirim ben hindistan cevizli kullanicam herkes çok memnunum diyorBende araştırıyorum zade vital diye bi krem varmış birde lierac kremı kullananlar çok memenun dıye duydum ama halen kararsızım.
tatlı badem yağımyağını yoksa acimiHamileliğimin çok başlarından itibaren her gün düzenli badem yağı kullandım. Son hafta ödemleri hariç 20 kilo civarı aldım. Çoğunu karnıma aldım. Çok şükür çatlak olmadı hiç.
tatlı badem yağımyağını yoksa acimi