Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hamileyken catlaklariniz olmamasi icin ne kullandiniz acaba kullandigi urunden fayda goren catlagi olmayanlar yazabilir misiniz ne kullandiginizi
Canım jeli doktor mu verdi :)canım ben lierac jel kullanıyorum ama faydası ne kadar olacak bilmiyorum göreceğiz bakalım :)
benim doktoruma sordum genetik bu durum aslında dedi kullansanız da çatlayabilirsiniz dedi, 4 doğum yapmış hastam var ama çatlağı yok dedi, 3 aylık hamle hastam var çatlağı var dedi. ama mustela yazdı ama ben araştırdım lierac daha iyi gibi geldi onu kullanıyorum :) doktorunuza sorun ama bildiğim 3 ay dolduktan sonra başlanıyor. ben hatta 16. hafta da başlamıştım sanırımCanım jeli doktor mu verdi :)
Benim daha çok erken olmasına rağmen göbeğim ve göğüslerim acayip kaşınıyor. Şimdiden başlayım diyorum, doktoruma söyleyeceğim bende
Benim basenlerimde dizlerimde ve göğüslerimde minikte olsa çatlaklarım var zaten. Daha fazla olmaması için istiyorm göbekte falan çok kötü görünüyorbenim doktoruma sordum genetik bu durum aslında dedi kullansanız da çatlayabilirsiniz dedi, 4 doğum yapmış hastam var ama çatlağı yok dedi, 3 aylık hamle hastam var çatlağı var dedi. ama mustela yazdı ama ben araştırdım lierac daha iyi gibi geldi onu kullanıyorum :) doktorunuza sorun ama bildiğim 3 ay dolduktan sonra başlanıyor. ben hatta 16. hafta da başlamıştım sanırım
aynen öyle bebişlerimizin bize hediyesi :) ama kullandım da oldu demek var birde keşke kullansaydım demek var. sizde sorun doktorunuza ihmal etmeyin anladığım kadarıyla vücudunuz çok müsait. birde bol su içilmeliymiş ben o konuda biraz sıkıntılıyımBenim basenlerimde dizlerimde ve göğüslerimde minikte olsa çatlaklarım var zaten. Daha fazla olmaması için istiyorm göbekte falan çok kötü görünüyortabi olursa yapacak bişey yok.ama ben erken başlamasından korkuyorum göğüslerim baya irileşti çünkü. Doktora gittiğimde 12 haftalık falan olacağım inşallah verir :)
Evet canm çok şükür. Benimde biraz sıkıntım var o konuda.çok midem bulanıyor doğru düzgün ne.yiyorum ne içiyormaynen öyle bebişlerimizin bize hediyesi :) ama kullandım da oldu demek var birde keşke kullansaydım demek var. sizde sorun doktorunuza ihmal etmeyin anladığım kadarıyla vücudunuz çok müsait. birde bol su içilmeliymiş ben o konuda biraz sıkıntılıyım![]()
ayy mide bulantısı çok kötüdür eminim ben yaşamadım pek bilmiyorum ama. ilk 3 ay oluyor sanırım yaa :/ çok aşırı derecedeyse sanırım doktor ilaç veriyor onun için.Evet canm çok şükür. Benimde biraz sıkıntım var o konuda.çok midem bulanıyor doğru düzgün ne.yiyorum ne içiyorm![]()
evet hızlı kilo almakta yapıyormuş. teşekkürler tavsiyen için :) bu lierac kremin çatlak olduktan sonra da bir kremi var sanırım bir araştırın isterseniz ama faydası nasıldır bilmiyormKızlar ne kadar hızlı kilo alırsanız o kadar çok çatlarsınız... ben 31. Haftaya kadar +8 kiloyla çatlaksız giderken erken doğum tehlikesi yaşadım ve 6 hafta boyunca yattım. Tabi aldığım serumlar vitaminler kortizonlar da çabası oldu... 1 ay içinde birden 5 kilo aldım ve çatır çatır çatladım... ayrıca doğum olduktan sonra da çatlamaya devam ettim.. benim tavsiyem, kremleri bebek doğduktan sonra da sürmeye devam edin. Üşenmeyin kremlerinizi düzenli kullanın ve en önemlisi hızlı kilo almayın...
Ayrıca çatlaklar henüz kırmızıyken lazer tedavisi uygulayabiliyor, şuan ona uğraşıyorum. Biraz pahalı ama aklınızda bulunsun. Beyaza döndükten sonra pek çare yok çünkü.
evet hızlı kilo almakta yapıyormuş. teşekkürler tavsiyen için :) bu lierac kremin çatlak olduktan sonra da bir kremi var sanırım bir araştırın isterseniz ama faydası nasıldır bilmiyorm
aminn inşallah canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah :)Lierac kremi lazer için gittiğim doktor da önerdi canım 6 ay kullanacakmışım. Inşallah kurtulurum bakalım.
Hepinize sağlıklı sıhhatli çatlaksız hamilelikler ve doğumlar dilerim :)
Canim onun kiloylada alakası pek yok bünye meselesi ben 9kilo aldim sadece dogum yapana kadar ama vucudum harita gibi ablam 32kilo aldi cok az bi catlak oldu benim kullanmadigim yaglar kremler kalmadi ablam hic bisey yapmadi tamamiyle bünye meselesiKızlar ne kadar hızlı kilo alırsanız o kadar çok çatlarsınız... ben 31. Haftaya kadar +8 kiloyla çatlaksız giderken erken doğum tehlikesi yaşadım ve 6 hafta boyunca yattım. Tabi aldığım serumlar vitaminler kortizonlar da çabası oldu... 1 ay içinde birden 5 kilo aldım ve çatır çatır çatladım... ayrıca doğum olduktan sonra da çatlamaya devam ettim.. benim tavsiyem, kremleri bebek doğduktan sonra da sürmeye devam edin. Üşenmeyin kremlerinizi düzenli kullanın ve en önemlisi hızlı kilo almayın...
Ayrıca çatlaklar henüz kırmızıyken lazer tedavisi uygulayabiliyor, şuan ona uğraşıyorum. Biraz pahalı ama aklınızda bulunsun. Beyaza döndükten sonra pek çare yok çünkü.