Hamilelikte cep telefonu

_Lilien_

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
450
496
628
Arkadaşlar hamileliği boyunca cep telefonu kullanıp doğumdan sonra çocuğunun hareketlerinde davranış bozukluğu olan var mı?

Pek sanmıyorum çünkü izlediğimiz tv, elektrikli ev aletleri hepsi radyasyon yayıyor ve özellikle bilgisayarlar, modem bile radyasyon yayıyor. Öyle olsa bütün çocuklar yamuk çıkardı bence

Arkadaşlar hamileliği boyunca cep telefonu kullanıp doğumdan sonra çocuğunun hareketlerinde davranış bozukluğu olan var mı?

Pek sanmam cnm smdi telefon kullanmayan eline almayan bi insan yoktr heralde ben 7 24 elimde telefonla dolasiyrm bisyler arastirip duruyrm hep :))rabbim bebisleri korusun insllah

benim sorunum daha büyük 8yıldır aynı sektördeyim ve muhasebe işi ile uğraşıyorum bankanın çok fazla aramacısını işten çıkardılar muhasebedede 2kişi oldugumuzdan beni doğuma kadar geçici aramaya aldılar 2aydır sınırsız günlük 150 kişi arıyorum kafayı yemek üzereyim aradıklarım trabzon lu insanlar ve hepside inat aksi çileden çıkıyorum cep telefonundan arıyoruz kulaklık takılı ama ne fayda akşaam eve gidince halim kalmıyor okadar çok radyosyosna maruz kalan benim işten çıkamıyorum tazminatım doğum param yanacak kasımda izne ayrılcam tabi kafayı yemessem inşalah bebeğim agrasif yaramaz olmaz ilk çocugum

Allah sabır versin arkadaşım gerçekten zor bir işte çalışıyorsun belki normalde kolay görünebilir ama yarım saat telefonla konuşunca bile baş ağrısı kaçınılmaz oluyor bende bu konuda bazı araştırmalar yapıyorum hamileyken çok fazla radyasyonun ne gibi zararlar doğurabileceğine bakıyorum mümkün oldukça kulaklıkla konuşmaya gayret et hanibirşey olacağından değil ama tedbir

Pek sanmam cnm smdi telefon kullanmayan eline almayan bi insan yoktr heralde ben 7 24 elimde telefonla dolasiyrm bisyler arastirip duruyrm hep :))rabbim bebisleri korusun insllah

kablosuz internet ve cep telefonu sinyali bu tür sıkıntılara maruz bırakıyormuş diye okuduğum için tedirgin oldum açıkcası

kablosuz internet ve cep telefonu sinyali bu tür sıkıntılara maruz bırakıyormuş diye okuduğum için tedirgin oldum açıkcası

Valla canim internetsiz yermi var heryer kablosuz internet dolu.
Cep telefonu kullanmayan tasimayan insanda yok bu tür seylere pek takilma rabbim korur insallah bebisleri.
Cogu yedigimiz ictigimiz bulundugmuz cogu sey tehlikeli ama napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…