• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ciğer karadut gibi yiyeceklerin leke yapması konusunda ne düşünüyorsunuz

karanfil19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
106
28
98
Samsun
Merhaba güzel anneler ve anne adayları geçmişten günümüze kadar gelen hamileyken aman ciğere dokunduysan bir yerine dokunma çocukta leke olur karadut yediysen elini yıkamadan bir yerine dokunma bebekte leke yapar falan gibi söylemleri hepimiz duymuşuzdur sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz rabbimin yarattığına biz dışarıdan nasıl müdahale edebiliriz ki bunun aslı var mı acaba tecrübelerinizi düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba güzel anneler ve anne adayları geçmişten günümüze kadar gelen hamileyken aman ciğere dokunduysan bir yerine dokunma çocukta leke olur karadut yediysen elini yıkamadan bir yerine dokunma bebekte leke yapar falan gibi söylemleri hepimiz duymuşuzdur sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz rabbimin yarattığına biz dışarıdan nasıl müdahale edebiliriz ki bunun aslı var mı acaba tecrübelerinizi düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Kızıma hamileyken ciger yedim hiçbir yerinde leke yoktu

hurafe

Abimin eşi o kadar çok karadut yiyordu ki çocuğun dalmaçyalı gibi çıkması lazımdı. Hurafe bunlar..
Evet bende hurafe olduğunu dusunuyorum çünkü yaratan rabbim biz nasıl dışarıdan bir etkide bulunabiliriz ki çoğu yerde okudum herkes birşey soylemiş benim gibi dusunenler varmış buna sevindim ve merak eden anne adaylarının içi rahatlasın istedim

Bende inanmıyorum ama teyzemin kızı denemek için hamileyken ciğer yiyip gorunmeyen biyerine sürmüştü ve kzinda orda leke oldu şaşırmıştık.su an büyüdü gectimi leke sormadim

Bende inanmıyorum ama teyzemin kızı denemek için hamileyken ciğer yiyip gorunmeyen biyerine sürmüştü ve kzinda orda leke oldu şaşırmıştık.su an büyüdü gectimi leke sormadim
Doktorlar bu lekelerinin cilt altı damarlarla ilgili olduğunu soylemis kalıtsal bir sorun olduğunu dokunma yeme içmeye ilgili olmadığını söylüyor çevrede de böyle birkaç olay duyunca acaba diyor insan ama rabbim herkese sağlıklı evlat versin inşallah

Back
X