Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiger ne acabaArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Hamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikayeArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Ciğer mi yenmez. Hiç bilmiyorum zarar li mi a vitaminleriHamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye
Birkac parcadan bir sey olacagini sanmiyorum ama a vitamini vucutta hizli buyuyen seylerin yapisini bozuyor. O yuzden zararliCiğer mi yenmez. Hiç bilmiyorum zarar li mi a vitaminleri
Ben geçen bı kaç parça yedim![]()
Vitamin açısından yararlı olduğunu duyduğum için yemiştimHamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye
Valla ben cok severim, doktoruma 9 ay yalvarmistim yemek icin ama izin vermemistiVitamin açısından yararlı olduğunu duyduğum için yemiştim
Bugün bende doktoruma danıştım yiyebilirsin dediValla ben cok severim, doktoruma 9 ay yalvarmistim yemek icin ama izin vermemisti![]()
Siz yiyin o zaman, neyin kafasi neyin inadi bu anlamadimBugün bende doktoruma danıştım yiyebilirsin dedi![]()
Büyüklerimizin söylediği bir söylenti, leke vs olmaz. Bence gebelik sürecinde sakatat tüketmemen daha sağlıklı olabilir.Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.Hamilelikte ciger yenmez. Leke yuzunden degil, icindeki yogun a vitamini sebebiyle. Leke olaylari hikaye
E benim bebelerde hicbir sey olmadiÇileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.
Leke hangi renkİlk 3 ay önerilmiyor ciğer. Ben sonraki aylar yemiştim tabi çok değil. Çilek içinse hep yedim birşey olmadı. Batıl inanç olmakla birlikte üstteki üyede görüldüğü üzere leke olabiliyormuş veya varolan leke ona yorulabiliyor. Bilimsel açıklaması yok diye biliyorum. İlk hamileliğimde lahmacun çok yerdim ve birkaç kez canım isteyip yiyemediğim de olmuştur. Kızımın kolunda fırıncı küreği tarzında bir leke var bir el kadar. Ateyizler bunu da açıklasın hadi![]()
Valla ben tavuk doğradım kuyruk sokumunda denedim. Orası görünmez nasılsa dedim. Orasında var yaniE benim bebelerde hicbir sey olmadi![]()
Kendi ten renginden hafif koyu. Bebekken daha çok belliydi şimdi açıldı çok belli değil ama ben görüyırumLeke hangi renk![]()
Kırmızı et doğradınız mı hamileyken? Kolunuzu kaşımış alabilirsiniz belkiKendi ten renginden hafif koyu. Bebekken daha çok belliydi şimdi açıldı çok belli değil ama ben görüyırum![]()