Hamilelikte cilt çatlaklarına ne gibi önlemler aldınız?

canim her dustan ciktiktan sonra bebek yagi ve masaj yagi surebilirsin..
hergun kullanmalisin,cunku sonra o izler kalabiliyor..

şu an erken mi kullanmak için yoksa daha çok kilo aldığım aylarda mı kullanmalıyım. bir de badem yağını duymuştum işe yarıyormu ki

şu an erken mi kullanmak için yoksa daha çok kilo aldığım aylarda mı kullanmalıyım. bir de badem yağını duymuştum işe yarıyormu ki

karnin cikmaya basladigi anda kullanabilirsin canim..

evet badem yagi da cok iyidir..erken onlemini alirsan ise yariyor...

ben 3 aylık anneyım ve sana sunu tavsıye edeyım benım hıc catlagım olmadı ve erkek dogurudm karnım nasıl buyumustu .eczanedekı kzıda hamıleydı bana dead&sea dıye bır marka var organık onun 200 ml sısesındekı bır kremını verıd aynı vazelın gıbı bıde 3 al 2 ode vardı 3 taneyı 120 ye almıstım ve ınan o kadr ıyı geldıkı cok yaglı brı krem butun hamılelgımde sabah aksam surudm ve cok bereketlıçkutuyu ıkye bol ve oyle kullan cunku sıkıcna zor gelıyor bıttı sanıyorusn ıcı dolu hala bır yarım duruyor bende bıde sonralra dogru oglen arası fılan watsondan kakao yagı rkemı aldım 6 tl ye ve goren ınanamıyor bol su ıc bunlarıda sur ama keısnlıkle kasıma kasıdıgın yer catlar bunu sakın unutma sadece ovala ondan sornası eger olursa genetıktır sen essegını saglam kazıga bagla sorna allaha emanet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…