Hamilelikte cinsel ilişki ve sonuçları..

hasret_eskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
36
0
36
İstanbul
kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen. 7 haftayı bitirmiş bi gebeliğim var öğrendiğimde 4hafta 4 günlüktü ogünden beri cinsel birleşme olmamıştı. oldu çok hafif sızıntı şeklinde (adet bitimi gibi ) pembelik geldi bi sorun olur mu? :(((​

zorlanmadan kaynaklı olmuş olabilir, devam ederse doktora git bence, birde annem emekli bir ebe benim, onun tavsiyesiydi bende riayet ediyorum, ilk üç ay cinsel ilişkiden uzak dur demişti bana, .zira hamileliklerin ilk üç ayında düşük olasılığı yüksekmiş malum,eski akıldır vardır bildiği diye uyuyorum tavsiyesine ben, :61:

devam etmedi ise tehlike yok, ama dediğim gibi devam ediyorsa sıkıntı var, tek bir damla halinde mi geldi yoksa devam ediyormu önemli olan o?

canım şu ana kadar çok muğlak bir kavram, birkaç saatmi, bütün günmü sürdü bi sen biliyorsun, sıkıntı yapmanı istemem ama, benim önerim, şimdi sırt üstü ayaklarının altına bir yastık alıp bileklerinin yüksekliği omuzlarından yüksek olacak şekilde uzanıp dinlenmen, bu gün bence yataktan çıkma ve yarın da doktora gidip bi kontrol ettir, kesede bir sorun olup olmadığına baksınlar, sen işini sağlama bağla bence, tedbirden zarar gelmez, uzan dinlen, yarında kontrole git muhakkak... işini sağlama almanı öneririm...benim tavsiyem budur iyi niyetle...

Back
X