- 6 Ocak 2022
- 117
- 32
- 28
- 25
- Konu Sahibi Alpaslannn2602
Merhabalar hamileliğin ilk zamanları kadının cinsel ilişki istememesi normal mi? Hep korkması adına hem de vücudunun istememesi adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal. Orgazm sırasında kasılma hissi de beni çok korkutmuştu. Sanki normalden daha fazla kasılma hissettim ve bebek için çok korktum. Sonrasında da hep böyle bir yanma hissi oldu. İlk 3 ay zaten çok önerilmiyor ama biz de psikolojik olarak rahat hissedemiyoruz.Merhabalar hamileliğin ilk zamanları kadının cinsel ilişki istememesi normal mi? Hep korkması adına hem de vücudunun istememesi adına
Eşiniz için yapmayın. Asıl o sizin için bu dönemde güzel şeyler yapsın. Ayrıca çok isterseniz başka şeyler de yapabilirsiniz. İlla birleşme olması gerekmiyorPeki yaptınız mı? Eşiniz için
Bende aynı şekildeyim hiç istemiyorum bende sadece bende var diye korkuyordum normal mi acabaBende korkuyorum daha 5 haftalığım. Her ne kadar korkmuyorum eşim için yapmalıyım desem de bu sefer vücudum da istemiyor. Normalde hamilelikten önce çok istiyordum ama şimdi içim den gelmiyor. Acaba sadece ben mi böyleyim diye korktum
Aynen bende öyle hissettim halbuki bebek bile yok daha içinde çok küçük ama piskolojik heralde bide kendim de hiç istemiyorum zatenBir kere denediğimizde sanki içerde bir şeye çarpıyor gibi oluyordu olmadı yani korktum bende
Normal herkesin süreci farklı ama eğer risk yoksa ilişki sakıncalı değilMerhabalar hamileliğin ilk zamanları kadının cinsel ilişki istememesi normal mi? Hep korkması adına hem de vücudunun istememesi adına