Hamilelikte cinsel ilişki

Alpaslannn2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
117
32
28
25
Merhabalar hamileliğin ilk zamanları kadının cinsel ilişki istememesi normal mi? Hep korkması adına hem de vücudunun istememesi adına

Bende korkuyorum daha 5 haftalığım. Her ne kadar korkmuyorum eşim için yapmalıyım desem de bu sefer vücudum da istemiyor. Normalde hamilelikten önce çok istiyordum ama şimdi içim den gelmiyor. Acaba sadece ben mi böyleyim diye korktum

Merhabalar hamileliğin ilk zamanları kadının cinsel ilişki istememesi normal mi? Hep korkması adına hem de vücudunun istememesi adına
Çok normal. Orgazm sırasında kasılma hissi de beni çok korkutmuştu. Sanki normalden daha fazla kasılma hissettim ve bebek için çok korktum. Sonrasında da hep böyle bir yanma hissi oldu. İlk 3 ay zaten çok önerilmiyor ama biz de psikolojik olarak rahat hissedemiyoruz.

Ben de hiç isteksizlik oluşmadı.Doktor bir sorun görmüyorsa sıkıntı yapmamak gerekir diye düşünüyorum.

Normal.. Esiniz istesede yapmayin zaten ilk 3 ay bebek icinde riskli yani benim doktorum ilk olarak iliskiyi yasakladi

yaaaaa bende aynı durumdayım , istek yok zaten , korkuyorum da..
1 kere eşim için yaptım ama hiç istekli değildim

Bende korkuyorum daha 5 haftalığım. Her ne kadar korkmuyorum eşim için yapmalıyım desem de bu sefer vücudum da istemiyor. Normalde hamilelikten önce çok istiyordum ama şimdi içim den gelmiyor. Acaba sadece ben mi böyleyim diye korktum
Bende aynı şekildeyim hiç istemiyorum bende sadece bende var diye korkuyordum normal mi acaba

Back
X