Hamilelikte cinsel ilişki...

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
4.ayda karın yavaş yavaş belirginleşiyo cinsel ilişki pozisyonları nasıl olmalı?İnternetten araştırıyorum fakat sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.Bilgilendirir misiniz?

Ben korkuyorum yaaa.... Olsa da orgazma falan odaklanamam gibi geliyor. Zaten düşük riski vardı üç ay dolana kadar ilişki yok dedi doktor. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum

Ben korkuyorum yaaa.... Olsa da orgazma falan odaklanamam gibi geliyor. Zaten düşük riski vardı üç ay dolana kadar ilişki yok dedi doktor. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum

Aynen öyle benimde düşük riskim vardı o yüzden yasaktı...Şimdi de korkudan eşime yanaşamıyorum:)))))

4.ayda karın yavaş yavaş belirginleşiyo cinsel ilişki pozisyonları nasıl olmalı?İnternetten araştırıyorum fakat sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.Bilgilendirir misiniz?
4. aydan itibaren artık karın belirginleştiği için yan pozisyonda rahat edebilirsiniz. zaten klasik pozisyonda yani eşinizin üstte oldugu pozisyon bebeğe baskı uygulayacagından sakıncalı olabilir, siz de rahat edemezsiniz zaten. en iyi pozisyon dediğim gibi yan yatma pozisyonu..

kızlar meraba bende yeni katıldım 7 haftalık hamişim ve cinsel ilişkiye girmedik kendi kendimi uyarsam bebek düşermi çok utanarak söylüyorum :110::110::110: :anneadayı:

Back
X