Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4.ayda karın yavaş yavaş belirginleşiyo cinsel ilişki pozisyonları nasıl olmalı?İnternetten araştırıyorum fakat sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.Bilgilendirir misiniz?
Ben korkuyorum yaaa.... Olsa da orgazma falan odaklanamam gibi geliyor. Zaten düşük riski vardı üç ay dolana kadar ilişki yok dedi doktor. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum
Ben korkuyorum yaaa.... Olsa da orgazma falan odaklanamam gibi geliyor. Zaten düşük riski vardı üç ay dolana kadar ilişki yok dedi doktor. Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum
4.ayda karın yavaş yavaş belirginleşiyo cinsel ilişki pozisyonları nasıl olmalı?İnternetten araştırıyorum fakat sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.Bilgilendirir misiniz?
4. aydan itibaren artık karın belirginleştiği için yan pozisyonda rahat edebilirsiniz. zaten klasik pozisyonda yani eşinizin üstte oldugu pozisyon bebeğe baskı uygulayacagından sakıncalı olabilir, siz de rahat edemezsiniz zaten. en iyi pozisyon dediğim gibi yan yatma pozisyonu..