hamilelikte cinsel ilşki

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
eylülün son haftası

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben doktora sormamistim ama yapmamistimda ve normal dogum yaptim
bi arkadasima doktoru yasaklamisti bebegin mikrop kapma ihtimaline karsi

evt evlendiigmizden beri aralık yok yani:) yeni evlyim gercci ekimde 1 yıl olcak

her gün nasıl dayanılır üstelik hamilesin.... ben de hamileyim ama biz çoktan ara verdik.. bebişlerimiz artık iyice büyüdü, başkalarını bilemem ama ben doğru bulmuyorum eşin biraz sabretsin canım sana da yazık.. üstelik son zamanlarda tüm doktorlar yasaklıyor erken doğumu tetikliyormuş...

size bir fıkra anlatmak istiyorum:D
KAddının doğum sancıları tutuyor ve doğuma gidiyorlar bebek çıkmak bilmyior baırıyor çıkmam Alah çıkmam baba çağırın babam gelsin. getiriyorlar babayı bıdık parmağıyla babasının anlına vuruyor nasıl iimi diye hehe bence sizin bebişte anyı şeyi yapaiblir.d

her gün nasıl dayanılır üstelik hamilesin.... ben de hamileyim ama biz çoktan ara verdik.. bebişlerimiz artık iyice büyüdü, başkalarını bilemem ama ben doğru bulmuyorum eşin biraz sabretsin canım sana da yazık.. üstelik son zamanlarda tüm doktorlar yasaklıyor erken doğumu tetikliyormuş...

canım işte ikimizde dayanamıyoruz daha 6kilo aldım karnım gec cıktı dr bişey demiyor catlak adam insan bi uyarırya ben dogumdan sonra 40 günü düşenmiyorum

her gün mü ,haftada 3 kez mıı..

biz de ayda 1 hadi olsun olsun 2..

maşallah diyorum ..

Back
X