- 17 Temmuz 2025
- 53
- 53
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hilal Hacer Akdag
Hanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim. Doktorum herşey yolunda dedi. 10 haftalıkken ilişki yaşanır mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 ay tutunma dönemi riske atmayın derim. 3 aylık olduktan sonra doktorunuza danışırsanız gebeliğiniz sağlıklı ilerliyorsa bir problem olmaz. Benim riskli gebelik olduğu için bebeği öğrendiğimiz an doğuma kadar kesinlikle rafa kaldırıyoruz zaten doktorumuzda ilişkinin yasak olduğunu belirttiHanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim. Doktorum herşey yolunda dedi. 10 haftalıkken ilişki yaşanır mı?
Sormayı unuttum maalesef kiDoktoruna niye sormuyorsun canim ?
Bak mesela benimki de izin vermişti… H Hilal Hacer AkdagDoktoruna danışman gereken bir konu. Çünkü bazı doktorlar ilk 3 ay önermiyor. Benimki yasaklamıştı hatta.
Evet senin durumuna göre değişir yani bu durum. O yüzden sorman şartBak mesela benimki de izin vermişti… H Hilal Hacer Akdag
Sana göre durumuna göre değerlendirip izin verir doktorun.
Bende 11 haftalığım bir hafta varmış aramızdaHanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim. Doktorum herşey yolunda dedi. 10 haftalıkken ilişki yaşanır mı?
Doktoruna sor hayatım bizim risklidi biz ilişki yaşamadik ama herkes aynı değil tabiHanımlar merhaba 10 haftalık hamileyim. Doktorum herşey yolunda dedi. 10 haftalıkken ilişki yaşanır mı?