canım sen internetin yazdığına bakma dikkatli ol... bende ve bebeğimde problem yoktu doktorumda bisey demedi. ama 6 buçuk aylıkken ilişki sonrası kanamam oldu ve sonra dr yasakladı... bence dikkat edin bebişin sağlığı daha önemli
benimde dedigim o zaten..extra bir durumda doktor uyarir zaten.doktorun kontrollerinde herhangi birsey görmemis ama senin iliskinde kanama olunca yasaklamis..hem bebegin sagligi önemli hemde ailenin sagligi....evliligin sagligi....
internet olmasa ne yapardik acaba....acabaaaa.................
Katılıyorum sana canım. İnternette de doktorların yazdığı bilgileri okuyoruz zaten. ben boyle kulaktan dolma bilgilerle hareket edilmesine karşıyım. Genelde insanlar bu cinsellik konusunu yanlış biliyorlar. Ve yanlışlarında da ısrar ediyorlar. Zaten bir mahsur olsa dinen de yasak olurdu diye düşünüyorum.
Ekstra bir durum dusuk tehlikesi gibi bir durum olmadıgı sürece kendinizi de esinizi de sıkıntıya sokmanın bir anlamı yok. Çünkü hamilelikte seksin zararlı olduguna dair en kucuk bir bilimsel veri yok diyor doktorlar.
biliyorumda sonuçta burda hamile olan kadınların yapıp yapmadığını merak ettim tabiki doktoroda sorucambunu bize değil doktoruna sormalısın eğer doktoruna sor bi sorun yok derse girersin yani
arkadaslar gerekeni söylemişler zaten sorunsuz bir hamilelikte bir sakıncası yok doktorumuz 8. aya kadar sakınca yok demişti fakat gögüslerden uzak durulması gerektiğini de eklemişti.
Merak ettim, neden göğüslerden uzak durulması gerekiyor? Özel bir sebepmiydi bu yoksa genel olarak öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?