- 6 Mart 2025
- 161
- -10
- 13
- 29
- Konu Sahibi diygusalhatun
Merhaba hanımlar dün doktor randevusuna gittim plesanta arkada görünüyo dedi böyle olunca büyük ihtimalle cinsiyeti erkek dedi başına gelen yada çevresinde duyan var mı çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim atayım söyleyin çok merak ettimCanım el resmini at sol avuç içini söyleyim sana
Canım el resmini at sol avuç içini söyleyim sana
Ma nasıl yani anlaşılır mı öyleCanım el resmini at sol avuç içini söyleyim sana
Benim de arkaya yerleşmiş ve erkek. Ama oraya yerleşti diye erkek olma olasılığı nasıl fazla olabilir ki enteresan.Merhaba hanımlar dün doktor randevusuna gittim plesanta arkada görünüyo dedi böyle olunca büyük ihtimalle cinsiyeti erkek dedi başına gelen yada çevresinde duyan var mı çok merak ediyorum
Doktorum erkek olunca genelde arkada oluyo dedi ama kesin birşey demediBenim de arkaya yerleşmiş ve erkek. Ama oraya yerleşti diye erkek olma olasılığı nasıl fazla olabilir ki enteresan.
Gönlünüzdeki neyse o nasip olsun inşallahDoktorum erkek olunca genelde arkada oluyo dedi ama kesin birşey demedi
Kızımda arkadaydi plasentam. Hiç alakası yok diye biliyorum ama doktor demiş şaşırdımMerhaba hanımlar dün doktor randevusuna gittim plesanta arkada görünüyo dedi böyle olunca büyük ihtimalle cinsiyeti erkek dedi başına gelen yada çevresinde duyan var mı çok merak ediyorum
Zaten kesin birşey demedi genelde arkada olunca erkek oluyo dedi sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmezKızımda arkadaydi plasentam. Hiç alakası yok diye biliyorum ama doktor demiş şaşırdım![]()