- 19 Ekim 2016
- 111
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi SevdigiminMeyvesi
Kızlar şikayetlerinizi paylasirmisiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok basil donuyor otururken bile mutfakta ymj yapip arkami tuz almak icin dondugumde sanki yere yapisicakmis gbi his oluyoBirden acıkıyorum elim ayağım titriyor ama ilerleyen zamanlarda bulantı başlarsa bu günleri özlerim gibi geliyor inşallah bulanmaz az az sık sık yemeye çalış ben çözümü onda buldum bir de kuruyemiş çok ye o ds tok tutuyor hemen acıktırmıyor.
Cok basil donuyor otururken bile mutfakta ymj yapip arkami tuz almak icin dondugumde sanki yere yapisicakmis gbi his oluyo
Gunduzleri uyu uyu doymuyorum gecede cok uyuyorum ama bebi en cok rhtsiz eden sey bas donmesi heleki bi is yaparken daha yeniyi 2 ayimizia yeni girdik ev bile topliyamiyorun supurmek icin egildigimde sanki belim kopuyor gibi oluyor asiri acikiyorum sanki gnlerce yemek yememis gbiTahminimce çok acıkmanın nedeni ilaçlar. Bulantı artı çok acıkma korkunç bir süreçti. Çok şükür, yavaş yavaş bitiyor. Beni en çok perişan eden uyku. Gündüzleri sürekli uyuyorum, gece vampir gibi ayaktayım.
Ama ilac kullanmiyorum ki ne ilaci folik asitmi acabaGunduzleri uyu uyu doymuyorum gecede cok uyuyorum ama bebi en cok rhtsiz eden sey bas donmesi heleki bi is yaparken daha yeniyi 2 ayimizia yeni girdik ev bile topliyamiyorun supurmek icin egildigimde sanki belim kopuyor gibi oluyor asiri acikiyorum sanki gnlerce yemek yememis gbi
Benim daha yeni ikibayima yeni girdim hamile kalmadan once dusuk tansiyon ve skerim vardi ondan olabilr diye dusunuyorum. Ben ikiz dogmusum zaten ama ultrasnda gorunmezmiydi ikiz olsaydi acabaİkiz filan mı canımm ? Benim bir akrabanın ikizdi çok başı dönerdi düşer kalırdı biri kaldırmadan kalkamazdı eşi Doğuma kadar izin almıştı başında beklerdi mesela olabilir yani. Ya ds bünyen hassas demek ki :) dilerim çabuk geçer canımm ama azalıyor aylar ilerledikçe merak etme onun 6 aylıktan sonra kalmamıştı mesela senin ne kadar bilmiyorum ama onda azalmıştı
Benim daha yeni ikibayima yeni girdim hamile kalmadan once dusuk tansiyon ve skerim vardi ondan olabilr diye dusunuyorum. Ben ikiz dogmusum zaten ama ultrasnda gorunmezmiydi ikiz olsaydi acaba![]()
Canım Dokturun niye söylemediki folic asiti hemen doktorunla konuş başla canım bebeğin gelişimi için önemliAma ilac kullanmiyorum ki ne ilaci folik asitmi acaba![]()
Onu kullaniyorum sadece zatenCanım Dokturun niye söylemediki folic asiti hemen doktorunla konuş başla canım bebeğin gelişimi için önemli
Hic hbrm olmadi oyle bi bilgiden doktrumda ikiz dye hcbisi demedi amaBiri birinden küçük oluyormuş ultrasonda sadece kese görünüyormuş kalp atışı bazen duyulmazmış
Hic hbrm olmadi oyle bi bilgiden doktrumda ikiz dye hcbisi demedi ama
Gecsin artikkk resmennn aptal gbi bisi oldumYoktur o zaman canımm doktor anlardı olsaydı. Ben sadece baş dönmesi deyince ailemdeki hamileler geldi aklıma ondan söyledim ama olmayabilir. Herkesin belirtileri farklı oluyor bence bir süre sonra geçer
Gecsin artikkk resmennn aptal gbi bisi oldum
İnslh doktra gdcemGeçer inşallah canımm doktora gidince bir sor istersen belki zararsız ilacı filan vardır belli mi olur seni rahatlatır filan
TamamOnu kullaniyorum sadece zaten