• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte çok az kahverengi akıntı

Minigimibeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
39
51
3
33
12. Haftaya yeni girdi gebeliğim. Dün gece iç çamaşırıma iki uç damla kadar kahverengi akıntı gelmiş. Bu zamana kadar böyle bir şey hiç olmamıştı. Başına gelen var mı? Doktora rn son beş gün önce gitmiştim herşey normal demişti.

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum. 6 Haftalik hamileyim ve dr gittigimde hersey normal dedi keseyi gordu icinde bebek var ama kalp atisini henuz duyamiyoruz demisti. Dun kendimi cok yordum sabahtan aksama kadar hic oturma firsati bulamadim ve kahverengi akintim oldu. Pazartesi dr gitmeyi dusunuyorum...

Benim de 6.haftada,tam da kalp atışını duymaya gideceğim gün kahverengi akıntım olmuştu 18.hsftaya kadar devam etti hatta 10+1 de kanamam oldu ama çok şükür bugünlere geldik plasenta aşağıdaymış ve kanama alanı oluşmuştu.Doktora gidin kızlar Progestan verecek.Kendinizi yormayın bol su için..bolca istirahat edin bu çok önemli saplıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Back
X