Hamilelikte Covid aşısı

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar şuan 10 + 4 haftalık gebeyim. Covid aşısı ne zaman olmalıyız aşı olmayı istiyorm ama korkularım da var. Haftaya pazartesi doktorum tatilden gelecek ona da soracam o da kesin aşı ol der ama siz kaçıncı haftanızda oldunuz sorun yaşadınız mı? Hangi aşıyı oldunuz. Çevremde neredeyse herkes aşı oldu sorun yaşamadılar ama gebelik farklı bi durum . Ben evden çıkmıyorum eşimde aşılı ama eşim polis memuru olduğu için dışarda gün boyu bir sürü insanla uğraşıyor ya ona bulaşırsa bana taşıyıcı olursa diye korkuyoruz

Daha etkinliği bile kesin olmayan bir aşının ( her gün bir yan etkisi çıkıyor ) bebeğinize ne yapacağından haberiniz var mı? Bağışıklığınizi güçlendirin, bol temiz havaya çıkın vitamin eksikliklerinizi tamamlayan ve asi en son çareniz olsun.
Vitamingiller.com Prof. Dr. Alişan Yildiran hocanın makalelerini okursanız daha net anlasilir ama karar sizin yine de.
İmza atıp bir şey oldgnda kendi rizamla diye ona göre yaptrlyr

benim arkadaşım hamileyken covid aşısı oldu çok şükür bebeğe birşey olmadıı olsa doktor tavsiye etmezdii bebeğe zarar vereceğini bilse niye aşı oll desin öyle şeymi olurr bebeğiniz antikorlu doğcak
doktoruna sor oll derse oll
tabiiki senin tercihin..
ben olsam şuan hamile kesinlikle olurdum aşıı bilemeyizz belki o anda covid olurum tekrar ne olcak sonra
keşke olsaydım derizz..

Şöyle bir şeyde var aşı olursam yine covid olsam bile hafif atlatırım diye düşünüyorum bilime güveniyorum yaptıran bu kadar insan saf mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Aşı olmak istemeyenlerin çoğu sigara içiyor ama sigaranın içinde neler var bilmiyor bilmediği halde içiyor hem de hamilelikte bile sigara kullanıp aşı olmaya sıra gelince içinde ne var bilmiyorum bebeğime zarar verir diye düşünüyorum diyor ama günde 4-5 sigara zarar vermiyor diye görüyorlar . Bu biraz bakış açısına bağlı bir şey . Evet aşı olduğumda bebeğime zararı da olabilir ama Allah büyüktür yapacak bir şey yok .hamileler covid olunca daha ağır atlatıyor ve bebeğe de geçiyor Allah korusun

Size çok katılıyorum aynı düşünüyorum . Allah korusun gebelik ilerlediğinde de covid olur atlatamazsam o bebek anasızda kalabilir geçen tv de görmüştüm kadın 8 aylık hamile covid olmuş atlatamamış bebeği de almışlar kadından bebeği de yoğun bakıma almışlardı

Reactions: Jou
ona bakarsan kaçak sigara bile içen var dediğin gibi içinde hiçbirşey bilmeden içiyorlar
zararı olsa tercih etmezlerdiii şuan dünyada aşı olanlar ayakta ve olmayanlar yoğun bakımda hatta dün haberde gördüm bunu

yanii hamileyken covid olanları duyduk hepimiz neler oldu
hamileyken aşı olanı çok gördüm çevremde ve biri doğurduu çok çok sağlıklı ve artık antikorlu :)
2 gün hastanede durdular çıktılar sapasağlam maşaallahh

Siz kararınızı vermişsiniz madem sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…