Hamilelikte dayanılmaz baş ağrıları..

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
398
Merhaba kizlar..

17 haftalik hamileyim, her sey yolunda cok sukur. Bir ay once gitrim doktora, bu cuma da cinsiyet icin gidicez o zaman da sorucam ama size de sormak istedim yasiyo musunuz ayni seyi..

Ilk aylarda bu kadar degil ama son bir ayda inanilmaz bas agrim oluyor. Uc gunde bir mutlaka gosteriyor kendini. Kafam zonkluyor isiga bile bakamiyorum. Karanlik bi odada uzanmazsam duramiyorum. Gece uyuyup uyanmadan da gecmiyor..

Sanirim bunlar normal ama ne yapmak lazim agrilari hafifletmek icin, tecrubeli anne adaylari biseyler soylese ne guzel olur..

merhaba caniiiim !
ayni seyleri bende yasadim inanilmaz bas agrisi cekiyodum en son 16.ci haftamda dayanamayip doktora gittim emar cektirdi doktor hatta cok sukur bisey cikmamisti.
hamilelikte hormonlarin artmasiyla gizli migren dedikleri sey ortaya cikiyormus
hormonlarin en yuksek tavan yaptigi donemdesin normal bu agrilar yani. doktor bana agri kesici ve hafif morfinli bi agri kesici vermisti cok dayanamadigim zamanlarda aldim. onun disinda stresten, aglamaktan yorgunluktan uzak duracaksin. 20.ci haftama giriyorum yarin ve agrilar hafifledi. doktor hamilelik bittikten sonra agrilarin tamamen kaybolacagini soyledi bana. agrilarin geldiginde patates koymanin iyi geldigini soyleyenler de oldu hic denemedim. ama ilik suyla dus ve uyku kesinlikle iyi geliyor.
gecmis olsun, sen yine de bi doktora gorun her ihtimale karsi

merhaba caniiiim !
ayni seyleri bende yasadim inanilmaz bas agrisi cekiyodum en son 16.ci haftamda dayanamayip doktora gittim emar cektirdi doktor hatta cok sukur bisey cikmamisti.
hamilelikte hormonlarin artmasiyla gizli migren dedikleri sey ortaya cikiyormus
hormonlarin en yuksek tavan yaptigi donemdesin normal bu agrilar yani. doktor bana agri kesici ve hafif morfinli bi agri kesici vermisti cok dayanamadigim zamanlarda aldim. onun disinda stresten, aglamaktan yorgunluktan uzak duracaksin. 20.ci haftama giriyorum yarin ve agrilar hafifledi. doktor hamilelik bittikten sonra agrilarin tamamen kaybolacagini soyledi bana. agrilarin geldiginde patates koymanin iyi geldigini soyleyenler de oldu hic denemedim. ama ilik suyla dus ve uyku kesinlikle iyi geliyor.
gecmis olsun, sen yine de bi doktora gorun her ihtimale karsi

Cok tesekkur ederim canim.. evet sanirim bir cok hamile bu sorunu yasiyor. Nemli bezi gozlere koyup dinlenmek de iyi geldi. Disari cikip hava almak, yurumek iyi geliyor genellikle..

Insallah dedigin gibi gecer cunku bes ay daha dayanilacak gibi degil :(

Ilk aylarda bende yaşadım esim nane yagi yada viks krem ile ovuyordu. Isigi kapatip oturduğumuz bile olmustu. Nane kokusu iyi geliyordu bana. Birde uyku

Ilk aylarda bende yaşadım esim nane yagi yada viks krem ile ovuyordu. Isigi kapatip oturduğumuz bile olmustu. Nane kokusu iyi geliyordu bana. Birde uyku
Sanirim isiga karsihassasiyet herkeste oluyor bendr karanlikta oturuyorum. Masaj da iyi gelir haklisin.. tesekkr ederim umarim gecer yakin zamanda..

bende 34+2 yim fakat bu baş ağrısından dolayı sanırım ölecem artık.şu son hafta grip oldum bide sanırım buna bağladım ben ama başımın sol tarafında sol gözüm sol dişlerim sol kulağım patlıcak gibi agrıyor sadece 15/20 dk sürüyor ama canuımı alıyor sanki bazen günde 2 veya 3 defa oluyor bu durum ama son hafta daha çok sıklaştı.annemde pis kanını akıttığında hiçbişeyin aklmıcak diyorda ya bu agrı doğumdada tutarsa ozaman napçam işte en büyük korkum bu oldu şimdi?

Back
X