Hamilelikte değişen ruh hali:/

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
bugün çok değişik bir ruh halim vardı.
Dokunsalar ağlayacaktım resmen. Çok kötüydü hamileliğimde ilk defa böyle birşey yaşadım. Hormonlardan olduğunu düşündüm ama ne yaptıysam düzelemedim.
İçimde bir öfke,bi sinir. Ortada birşey var mı diye soracak olursanız,hiç birşey yok.
Hava değişikliği mı acaba etkiledi beni? Ben böyle olmak istemiyorum :KK43: olur olmadık şeylere takan bir insan değilim ama bugün öyle saçma şeylere taktım ki,kendimden rahatsız oldum. Allahtan eşim anlayışlı davrandı yoksa kavga etmeye yer aradım :bicak:
Hamileliğimi öğrenince işi bıraktım. Normalde her gün keyifliyimdir Mide bulantılarımın olduğu günler geçtikten sonra gayet rahat ve keyifli bir süre

Aslinda boyle bir konu yok. :KK53:

Konuya gelince her gun lay lay lom olmayi beklemek olagan disi. Negatif dusunceler pozitif dusuncelerden daha fazla yer kapliyor. O yuzden akisina birak ve hosuna gidecek seyler dene. BDV de dert okumak agir geliyorsa kendini geyige ver filan.

Kacinci ayindasin?
Ben doguma iki hafta kala isi birakmistim. Resmen esimle kavga etmeye yer aradim durduk yere kizdim sinirlendim icimden aglamak geliyodu hatta surekli gozlerim dolu doluydu.
Esim normalde okadar cok anlayisli degildir ama bakti buyuk bi kavga cikaricam beni annemlere birakmisti iki gunlugune biraz havan degisir diye. Ve isede yaramisti gelip beni aldi ve tamamen baska bi ruh halindeydim. Bi degisiklik yapsan belki sanada faydasi olur. Tabi eger imkanin varsa.

Niye ya :) gayet dert gibi:) bu gözler ne dertler okudu:)senin ki onların yanında dert işte :)

Ahahahah ya dün paylaşıcaktım ben bunu aslında ama sonra araya birşey girdi. Ağlamaklı bir halim vardı :)) ama geçti o yüzden bugün başka konu açmak istediğimde bi baktım açılmış bile :eek:

Niye ya :) gayet dert gibi:) bu gözler ne dertler okudu:)senin ki onların yanında dert işte :)

Ahahahah ya dün paylaşıcaktım ben bunu aslında ama sonra araya birşey girdi. Ağlamaklı bir halim vardı :)) ama geçti o yüzden bugün başka konu açmak istediğimde bi baktım açılmış bile :eek:

Ay yok ya dün sabah uyanırken bi
Aslinda boyle bir konu yok. :KK53:

Konuya gelince her gun lay lay lom olmayi beklemek olagan disi. Negatif dusunceler pozitif dusuncelerden daha fazla yer kapliyor. O yuzden akisina birak ve hosuna gidecek seyler dene. BDV de dert okumak agir geliyorsa kendini geyige ver filan.
sinirli bi tuhaf ağlamaklı halim vardı. Hamilelikten galiba ortada bişey yokken böyle olmak canımı çok sıktı :)) paylaşıcaktım sonra araya başka birşey girdi unuttum konuyu. Şimdi de başka bir konu açayım derken bu açılmış :))

Kacinci ayindasin?
Ben doguma iki hafta kala isi birakmistim. Resmen esimle kavga etmeye yer aradim durduk yere kizdim sinirlendim icimden aglamak geliyodu hatta surekli gozlerim dolu doluydu.
Esim normalde okadar cok anlayisli degildir ama bakti buyuk bi kavga cikaricam beni annemlere birakmisti iki gunlugune biraz havan degisir diye. Ve isede yaramisti gelip beni aldi ve tamamen baska bi ruh halindeydim. Bi degisiklik yapsan belki sanada faydasi olur. Tabi eger imkanin varsa.

Ben 5 aya giricem :) ve bu aya kadar hiç böyle bir ruh haline girmemiştim o yüzden tuhaf geldi bana :) allahtan eşim anlayışlı aldı hava almaya çıkarttı yoksa sabah kahvaltısında bile kavga çıkarmaya yer arıyordum:))

Back
X