Hamilelikte değişik rüyalar

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Kızlar merhaba..
Hamile kaldığımdan beri hele ki son 2 haftadır çok farklı saçma sapan rüyalar görüyorum önceden rüya bile görmez,görsemde hatırlayamazdım.
Artık ateşim mi çıkıyor anlamıyorum cidden.

Geçen gün değişik tipler vampir gibi kötü insanlar gördüm korkuyormuşum ben.

Bir gün köyde gördüm yine kötüydü.

Şimdi de masada bildiğiniz sızmışım sabah mide bulantısı için erken uyanınca gözlerim kapanmış.

Uyumadan önce bir arkadaşıma mesaj atmıştım sonra dalmışım en fazla 13 dakika uyumuşum.

Kulağımda davul sesiyle uyandım resmen ramazana girmişiz gibi ve resmen sanki evimin içindeymiş gibiydi davulcu.Uyanmaya çalışıp kollarımı kaldırmaya çalışıyorum yok felçli gibi sanki.
Uyanmam lazım diye diye uyandım ama kendimde değildim sanki.
Bildiğiniz cidden kapının arkasında biri var davul çalıyor hissettim gözümü yumduğum an duydum sanki davul sesini tekrar.

Çok korktum ya..

Gebelikten midir nedir bilmiyorum ama resmen davulcu fobim oluştu şuan :KK43: gözümü kapatmaya korkuyorum.

Var mı böyle gebelikte rüyaları artan kabusa dönen.Korkuyorum bütün rüyalarımda sanki ama bu çok ürküttü beni kulaklarım patlıcaktı sanki davul sesinden.

Gebelikte olur böyle şeyler, içinizi ferah tutun.
Hormonel değişiklikler etkiliyor insanı.
Gördüğünüzü hayra yorun yeterli...

Gebelikte olur böyle şeyler, içinizi ferah tutun.
Hormonel değişiklikler etkiliyor insanı.
Gördüğünüzü hayra yorun yeterli...

Ay çok korktum rüya görmeyen ben hele ki birkaç gündür kabus görüyorum sanki valla,uyumaya korkacağım artık

Cidden hep devam mı eder bunlar?
Bu başlangıç mı?
Hayır davulcu ne alaka onuda çözemedim davulcuyu görmeden sesi bile korkunc yaratık varmış hissi uyandırdı

Benim devam ediyor canım her gün yeni bir film hikayesi :D .Az önce 1-2 saatliğine uyudum uzun uykular hayal oldu zaten iki farklı dünya koşucular kan vahşet bilmem neler :D

Hormon değişikliği o sesleri beyine yaptırtıyor gerçekten duymuş gibi uyandığı çok oldu benim de.
Psikolojik rahatlama için uyumadan dua oku mutlaka :KK68:

Aaa bende hep degişik aksiyon flmi gbi ruyalar görüyorum demekki baskalarndada oluyomuş :)

Benim devam ediyor canım her gün yeni bir film hikayesi :KK70: .Az önce 1-2 saatliğine uyudum uzun uykular hayal oldu zaten iki farklı dünya koşucular kan vahşet bilmem neler :KK70:

Hormon değişikliği o sesleri beyine yaptırtıyor gerçekten duymuş gibi uyandığı çok oldu benim de.
Psikolojik rahatlama için uyumadan dua oku mutlaka :KK68:

Ay uyandım hala davulcu burda mı diye bakınıyorum ilk kez bu kadar gerçekti bir rüyam :KK42: geceleri uyku düzensizliğim şu bu da yok ama rüyalar film Bende başrol olmuş gibiyim,uykudan Soğudum :işsiz:

Hormonel normal bunlar. Yakında doğum senaryoları da görürsün.

Rüyamın birinde bebeğimi ultrasondan gösteriyorlar. Nerdeyse 6 kilo tosun gibi. Bunu nasıl doğuracağim diye korkuyordum :rolleyes:

Hormonel normal bunlar. Yakında doğum senaryoları da görürsün.

Rüyamın birinde bebeğimi ultrasondan gösteriyorlar. Nerdeyse 6 kilo tosun gibi. Bunu nasıl doğuracağim diye korkuyordum :rolleyes:

Hahaha :KK53: 6 kilo mu ben davulcu görmeye razıyım:KK70:

bende rüyamda aman ne oynuyordum, roman havası. öyle böyle değil bi de ne güzel oynamaktır o öyle :) gerdan kıra kıra hobaaaa .

Keşke Bende davul zurnayla oynasaydım. Ama bana davulcu beni kesip biçecek gibi geldi daha da davulcular palyaçolar gibi korkunc gelir bana

Kızlar merhaba..
Hamile kaldığımdan beri hele ki son 2 haftadır çok farklı saçma sapan rüyalar görüyorum önceden rüya bile görmez,görsemde hatırlayamazdım.
Artık ateşim mi çıkıyor anlamıyorum cidden.

Geçen gün değişik tipler vampir gibi kötü insanlar gördüm korkuyormuşum ben.

Bir gün köyde gördüm yine kötüydü.

Şimdi de masada bildiğiniz sızmışım sabah mide bulantısı için erken uyanınca gözlerim kapanmış.

Uyumadan önce bir arkadaşıma mesaj atmıştım sonra dalmışım en fazla 13 dakika uyumuşum.

Kulağımda davul sesiyle uyandım resmen ramazana girmişiz gibi ve resmen sanki evimin içindeymiş gibiydi davulcu.Uyanmaya çalışıp kollarımı kaldırmaya çalışıyorum yok felçli gibi sanki.
Uyanmam lazım diye diye uyandım ama kendimde değildim sanki.
Bildiğiniz cidden kapının arkasında biri var davul çalıyor hissettim gözümü yumduğum an duydum sanki davul sesini tekrar.

Çok korktum ya..

Gebelikten midir nedir bilmiyorum ama resmen davulcu fobim oluştu şuan :KK43: gözümü kapatmaya korkuyorum.

Var mı böyle gebelikte rüyaları artan kabusa dönen.Korkuyorum bütün rüyalarımda sanki ama bu çok ürküttü beni kulaklarım patlıcaktı sanki davul sesinden.
Kendine acilen bir Muska yaptı derim

bende duymuştum birinin dışardan davul zurna düğün gibi şeyler duyduğunu :)

Back
X