Hamilelikte diş ağrısı

clr2125

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
498
218
103
32
Kızlar çok acil!!!!

Aranızda Hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu? Hemen cevap ver iki tarafında da büyük dişlerim ve diş etlerim ağrıyor hemen cevap verirseniz çok sevinirim bir şey kullanan oldu mu ilaç ve benzeri

Benim 20lik dişim ağrmştı.
Karanfil çiğnemiştim.
Ağrı kesici aldm mı hatrlamıyorm ama bigün çok başım ağrıdığında (ağlıyordm ağrıdan) doktora sorup minoset almştm.
Diş için de ağrıdan gece diş acile gtmiştim diş etin e iğne yapmştı uyuştrmak için

Nasıl yaptırdınız Doktorunuz onay verdi mi benimkisi onay vermiyor insiyatifi bana bırakıyor risk alamazmış
Doktorum da bana aynı şeyi söylemişti ama benim dışım kırılmıştı ve dayanılacak gibi değildi hiçbir şekilde beslenemiyordum kilo kaybediyordum o yüzden yaptırmak zorunda kaldım.diş doktoru akrabamızdi belge olmamasını sorun etmedi o da söyledi sorumluluk kabul etmiyorum diye önemli olan senin strese girmemen işlem sırasında yoksa bebekte girer sen rahat olursan o da olur

Doktorum da bana aynı şeyi söylemişti ama benim dışım kırılmıştı ve dayanılacak gibi değildi hiçbir şekilde beslenemiyordum kilo kaybediyordum o yüzden yaptırmak zorunda kaldım.diş doktoru akrabamızdi belge olmamasını sorun etmedi o da söyledi sorumluluk kabul etmiyorum diye önemli olan senin strese girmemen işlem sırasında yoksa bebekte girer sen rahat olursan o da olur
Anladim .peki bişey oldumu .. anlattıgınıza göre olmamş.

Anladim .peki bişey oldumu .. anlattıgınıza göre olmamş.
Yok sukur olmadı bebeğim şuan 16 aylık:) umarım siz de atlatırsınız hamilelikte dış ağrısı hiç çekilmiyor ağrı kesici olarak parol ya da minoset kullanabilirsin bi de karanfil yağı damlatabilirsin dişine o da baya hafifletiyor ama ölçülü kullanmak kaydıyla geçmiş olsun

Yok sukur olmadı bebeğim şuan 16 aylık:) umarım siz de atlatırsınız hamilelikte dış ağrısı hiç çekilmiyor ağrı kesici olarak parol ya da minoset kullanabilirsin bi de karanfil yağı damlatabilirsin dişine o da baya hafifletiyor ama ölçülü kullanmak kaydıyla geçmiş olsun
İnşallah umarım.karanfil yağı nı arkadaşmda söylesi alıcam bugün. Ölçü derken kaç damla mesela

Back
X