- 11 Temmuz 2025
- 89
- 5
- 1
- Konu Sahibi seydaozkok
-
3-6 ay arası tedavi yapiyolar genelde ama yapıyorlarsa tıpa falan sevk ediyorlar. Her doktor yapmıyor malesef.32 haftalık hamileyim dişim ağrımaya başladı kırılıp şiddetinin artmasından korkuyorum öyle birşey olursa bu durumda olup diş tedavisi yaptıran oldu mu doktor onay verdi mi
Doğuma kadar dayanabildiniz mi peki. Yoksa doğumu tetikleyip etkiledi mi3-6 ay arası tedavi yapiyolar genelde ama yapıyorlarsa tıpa falan sevk ediyorlar. Her doktor yapmıyor malesef.
Benimde 2-3 kere dişim ağrıdı. Antibiyotik kullandim her seferinde. Diş ağrısı çok zor gecmis olsun
Antibiyotik kullanmadan geçmedi. Her seferinde antibiyotik kullandım doguma kadar ayda bir tekrar etti diyebilirimDoğuma kadar dayanabildiniz mi peki. Yoksa doğumu tetikleyip etkiledi mi
Merhaba gebeyken antibiyotik kullanabildiniz mi izin verildi mi ya benimde ağrıyor çok kötüAntibiyotik kullanmadan geçmedi. Her seferinde antibiyotik kullandım doguma kadar ayda bir tekrar etti diyebilirim
Kullandim 2 kere hemde :) doktora giderseniz size de verirler. Agri kesici sadece parol veriyolar ama o da agriyi kesmiyor malesefMerhaba gebeyken antibiyotik kullanabildiniz mi izin verildi mi ya benimde ağrıyor çok kötü
Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz? Bana augmentin de yazan oldu? Kullanılmasa neden yazsınlar :)Largopen dediğimiz antibiyotik kullanılabilir. Mecbur kalırsak. Ama augmentin değil. Size önerim muayene olmanız. Hamilelikte güvenle kullanılabilen anesteziler var.
Diş hekimi olduğum için olabilir :)Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz? Bana augmentin de yazan oldu? Kullanılmasa neden yazsınlar :)
Benim gittiklerim değildi demek ki :) 2 kişi yazdi augmentin. Hatta eczanelerde o olmuyordu muadilini veriyolar.Diş hekimi olduğum için olabilir :)
Merhaba bana da augmentin kullan dedi siz kaç gün kullandınız herhangi bi sorunla karşılaştınız mı acaba lütfen bilgi verin dayanamıyorum artıkKullandim 2 kere hemde :) doktora giderseniz size de verirler. Agri kesici sadece parol veriyolar ama o da agriyi kesmiyor malesef
Bana bugün augmentin kullan dedi largopen daha iyiyse yani daha az zararlıysa onu yazdırayım siz ne dersinizBilmiyorum ki hanımefendi belki de öyledir. Largopenin de etken maddesi Augmentin ile aynı aslında. Sadece ek olarak klavulanik asit var Augmentinde. Largopen bile B sınıfı bir ilaçken yani sadece çok mecbur kaldığımızda kullanacağımız bir ilaçken içine başka bir madde girmiş halini aynı masumlukta kabul edemiyoruz. Neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
Eğer benim kullanmam gerekseydi aldığım eğitim doğrultusunda Largopen, Alfoxil gibi sadece amoksisilin içeren bir antibiyotik kullanırdım.Bana bugün augmentin kullan dedi largopen daha iyiyse yani daha az zararlıysa onu yazdırayım siz ne dersiniz
Kutu bitene kadar kullandim diye hatirliyorum. Cok agriniz varsa kullanın geçmiyor baska türlüMerhaba bana da augmentin kullan dedi siz kaç gün kullandınız herhangi bi sorunla karşılaştınız mı acaba lütfen bilgi verin dayanamıyorum artık
Bende bitmiştim diş ağrısından agumentim kullandım ama geçince bıraktım sanırım 5 adet filan içtimKutu bitene kadar kullandim diye hatirliyorum. Cok agriniz varsa kullanın geçmiyor baska türlü
Tüm kutuyu bitirmek lazimdi 5 tane dediğiniz zaten 3 gun anca yapar :) 1 haftalık oluyor sanirim.Bende bitmiştim diş ağrısından agumentim kullandım ama geçince bıraktım sanırım 5 adet filan içtim
Simdi 15 gün gecti sanırım yine başladı ağrı
Merhaba ben augmentin kullandım ve bugün bitti kutusu ama ona rağmen ağrısı çok az indi ara ara ağrıyor ve yemek yerken hala rahatsız ediyor ne yapmam gerekiyorEğer benim kullanmam gerekseydi aldığım eğitim doğrultusunda Largopen, Alfoxil gibi sadece amoksisilin içeren bir antibiyotik kullanırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?