Hamilelikte diş dolgusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Merhaba kızlar 👧 Hamilelikte diş dolgusu yaptıran var mı aranızda? Bir zararı olur mu acaba?🧐

Canım hamile olduğumu bilmeyerek bende dolgu yaptırmıştım. Normal beyaz dolgu olduğu sürece doktorum sorun olmayacağını söyledi.

Canım korkutmak istemem kesinlikle bir doğruluk payı var mı bilmiyorum ablam yaptırmıştı bi madde ağzına kaçmış yutmuş azcık oğlu şimdi 6 yaşında otizm teşhisi koyuyorlar konuşamıyor o yüzden olabilir diyordu

Canım korkutmak istemem kesinlikle bir doğruluk payı var mı bilmiyorum ablam yaptırmıştı bi madde ağzına kaçmış yutmuş azcık oğlu şimdi 6 yaşında otizm teşhisi koyuyorlar konuşamıyor o yüzden olabilir diyordu
Kafam karıştı şimdi 😕 ablanız siyah dolgu mu yaptırmıştı

Uyuşturmuyorlardı eskiden hamilelerde o yüzden kimse pek yanaşmıyordu, ama bir doktora danışın böyle kulaktan dolma hareket etmeyin. Uygun derse yaptırırsınız

Uyuşturmuyorlardı eskiden hamilelerde o yüzden kimse pek yanaşmıyordu, ama bir doktora danışın böyle kulaktan dolma hareket etmeyin. Uygun derse yaptırırsınız
Kadın doğum doktoru yaptırabilirsin dedi ama korkuyorum yinede. O yüzden yaptıran var mı bir sorayım dedim

Doktorun onay vermiş diş doktoruylada konuş yapılır

Back
X