hayırlısı olsun canım...bu diş konusunda benim kadar çeken yoktur heralde...ilk üç aylık ve son üç aylık dönemde doktorlar pek yanaşmıyor.Anestezinin zararlı oldugu ve düşüge neden olabilir nedeniyle.(aslında hamilelere özel anestezi var bunun içinde adrenalin miktarı düşük) fakat yapmıyorlar git doktorundan yazı getir diyorlar,zaten çogu doktorda o yazıyı vermiyor :) ben ve yaklaşık 8 haftalıkken dolgu yaptırdım fakat çok ileri derecede olmadığı için çürük,anestezi yaptırmadım.yavaş yavaş dolgumu yaptı.doktorun çok onemli tabi bu konuda.ve geçen ayda gömülü olan 20lik dişim cerrahi müdahale ile alındı,4 dikiş atıldı.2 doz anestezi uygulandı falan ikinci trimester donemi oldugu için sorun yaşamadım doktorumla.
şimdi en önemli konuya geliyim eger doktorun yanaşmaz ise ilk 3 aylık dönemini bitir diye ısrar ederse; karanfil yagı agrıdıkça sürebilirsin,DENİZ SUYU ile gargara yaparsan 2 hafta içinde müthiş etkisini gorebilirsin.denedim ve etkili oldu bende umarım sendede etkili olur. fakat karanfili tane halinde alma ağzına kesinlikle. umarım yardımcı olabilmişimdir geçmiş olsun canım