hamilelikte diş tedavisi

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
kızlar selam...
hamilelikte diş tedavisi yaptıran (kanal tedavisi) var mı? varsa kacinci hafta yaptirdiniz? Doktorlarda fikir ayrimi var. kimi 5 aylikken, kimi 3 ay bitiminde sakinca gormuyor. kafam karisti.

Bana bir ebe söylemişti, bildiği kadarıyla ilk 3 ay ve son 3 ay dışında tedavide sakınca yok diye. Bu ilk ve son aylar riskliymiş. Ikinci 3 aylık dönemin uygun olduğunu söyledi. Yine de ilk doktoruna danış en doğru bilgiyi vereceğine eminim. Içinde rahat etmiş olur. :)

kızlar selam...
hamilelikte diş tedavisi yaptıran (kanal tedavisi) var mı? varsa kacinci hafta yaptirdiniz? Doktorlarda fikir ayrimi var. kimi 5 aylikken, kimi 3 ay bitiminde sakinca gormuyor. kafam karisti.
acil durumlarda her ayda tedavi görebilirsiniz.. dayanılabilir durumlarda ilk 3 ay ve son 3 ay dışında yani 3-6 aylar arasında kadın doğumcunuzun onayı ile tedavi görebilirsiniz.. acillerde ağrı kesici bile yapmayı göze alamayan hastaneler var.. o yüzden diş hekimi yapamam ben deyip yollayabilir.. umarım uygun doktoru bulursunuz :) sağlıklı günler..

12.haftamda diş cektirdim ozamana kadarda agrisi beni mahvetmisti ama doktor illa 12.haftamin dolmasini beklemisti

kızlar selam...
ben kanal tedavisi için dişçiye gitmiştim ilk 3 ay ve son 3 ay yapamayacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…