Aile Planlaması Hamilelikte doktor arayisi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

lupina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
103
36
48
38
Merhaba arkadaslar dogru yere mi actim bilmiyorum ama yeni hamile olduğumu öğrendim fakat hic kadin dogum tanidigim yok anadolu yakasinda cekmekoy ve civarinda memnun kaldiginiz doktor var mi acaba benim tanidigim var ama ozel muayenesi var onada para yetistiremem gibi geliyor.devlet hastanesine gittim hic bi aciklama yapmadi folit asit yazip gonderdi su zamanda gelde demedi ee bende bilgisizim surec nasil olur bilmiyorumda

Özele para yetistiremiyorsunzz ama devlette ilgilenmez malesef kan testlernizi yapin endokrine gidip tiroidlerinize baktirin hamilelikte bir tik yükselebiliyo bebek gelisimi icin ilac yazacaktir. Endokrinde danisirsin olmadi biyer önerir benim önerebilcegm tek doktor suanda bahcesehirde ama özel muayenesi var 650-800 civari aliyor bence bir yol bulun özel muayeneye gidin hamilelik sürecini en güvenirli gecirmek adina .. insallah banada nasip olur..🙏 saglikla gelir insallah bebisin

Merhaba arkadaslar dogru yere mi actim bilmiyorum ama yeni hamile olduğumu öğrendim fakat hic kadin dogum tanidigim yok anadolu yakasinda cekmekoy ve civarinda memnun kaldiginiz doktor var mi acaba benim tanidigim var ama ozel muayenesi var onada para yetistiremem gibi geliyor.devlet hastanesine gittim hic bi aciklama yapmadi folit asit yazip gonderdi su zamanda gelde demedi ee bende bilgisizim surec nasil olur bilmiyorumda
Ben ilk doğumumu ümraniye hisar interkontinental hastanesinde Ayşe Akbulut’a gittim,şimdi yine hamileyim, ilk aradığım kişi oldu öğrenince , öyle iletişimi güzel ve rahatlatıcı ki, profösör-doçent olmak değil hastasının ihtiyacına net cevap verebilmek önemli bence

Back
X