Hamilelikte doktoru yüzünden paranoyak olanlar....

WizardOfOz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
206
12
68
İstanbul
Herkese merhaba;
9 haftalık hamileyim ama hiç bi keyif ,mutluluk ,anne olma duygusu hissedemedim
Nedeni ise doktorum ...7 kez muayeneye gittik hepsinden de dayak yemiş gibi çıktık .Burdaki olumlu yorumları okuyup tercih ettim ama Onun yüzünden ruh hastası oldum resmen Her muayenede korkutuyo bizi önce'' tüpe yakın düşer ''dedi bi sonraki hafta ''kornual gebelik rahmin bile alınabilir ''dedi bi sonraki hafta''kalp atışını duyamıyoruz'' dedi son bombasıda ''galiba tek kesede ikiz gebelik özürlü olabilir kürtaj yapabiliriz dedi''
Galiba ile başlayan son konuşmasından sonra İMDATTTTT diyerek başka bir doktora gitmeye karar verdim .Bu hafta başka bi doktora gidicem inşallah

Evet gebeliğin erken dönemindeyken değiştir,hatta doğrusunu bulana kadar ara.Sen zaten şu anda ruhsal ve bedensel olarak zor bir dönemdesin.En iyi o doktorun bilmesi lazım senin ruh halini.En iyisini yapıyorsun.

Tavsiye üzerine yeni bi doktor bulduk ama ayın 17 sine kadar randevuları dolu .Randevuyu aldım mecbur bakalım inşallah bu sefer şans bizden yana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…