• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hamilelikte dudak ucuklamasi kiza isaretmis

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
498
evet hamisler ve dogum yapan arkadaslar cevremde böyle seyler cok duydum ve actim konuyu hamilelikte dudagin siser veya ucuk cikarsa bebis kiz olurmus dogruluk payi nekadar sizler belirliceksiniz :)

zaten bu her kizi cocugunda olcak diye birsey yok duyumlarima göre oglan gebelikte olmuyor

benimde uçuk leke vb hiç olmadı kızım var benimde...benim bildiğim hamilelikte uçuk hiçte iyi değil.yani eğer bir virüs sebebpse bu uçuğa allah korusun bebeğe çok zararı var diye bir zamanlar duymuştum...dra sormak lazım......

Canim bendede kizima hamileligimde ucuk cikmisti dogru ama arkadasimda ogluna hamile iken devamli dudaginda ucuk cikardi yani bu tez ne kadar dogru bilmiyorum......:uhm:

benimde uçuk leke vb hiç olmadı kızım var benimde...benim bildiğim hamilelikte uçuk hiçte iyi değil.yani eğer bir virüs sebebpse bu uçuğa allah korusun bebeğe çok zararı var diye bir zamanlar duymuştum...dra sormak lazım......

Canim ben kizima hamile iken dudagimda ucuk cikti ve senin yazdigin gibi iyi olmadigini duymustum hemen doktora gittim ve doktorum dedikki vajina bölgesindeki dudakta cikan ucuk hamilelikte tehlikeli.............

benimde kızım olcak hamileliğimde değil hayatımda uçuk çıkarmadım:))
ben ekşiye çok meğilliydim ne kadar doğrudur bilemem ama ekşiyi çok severim tatlıdan nefret ettim

:nazar:dogruluk payı kesınlıkle yok hamılelıgımın basında tam anlamıyla yaralı bır bocuktum ya hergun mu bır ınsanın dudagında yenı ucuk cıkar...ve sonuc olarak sabırsızlıkla canım oglumu beklıyoruz...

bende kıza hamileyim ama dudağım uçuklamadı hatta kız için olan belirtilerin hiç biri bende olmadı... bence bütün bunlar hurafeeee

:18: 6 haftalık hamisim bugün dudağım uçukladı bakalım ne olucak yazarım cinsiyetini :D:64:

1 ay süreli hic gecmiyen ucugum oldu.Bugün cinsiyetini ogrendik oglumuz olacakmis bence o vucutdaki bir eksiklikten kaynaklaniyor bebisin cinsiyetinden degil...Hadi bakalim hayirlisi..

Back
X