Hamilelikte düşmek

tamamknka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
590
156
23
30
Tam olarak düşme sayılmaz ayağım kaydı düşüyodum ki kız kardeşim arkamdaydı tutu düşmedim ama baya gerildi karnım falan çünkü refleks olarak bi yerleri tutmak istedim sol kasığıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrı giriyo sizce bişey olmuşmudur

Tam olarak düşme sayılmaz ayağım kaydı düşüyodum ki kız kardeşim arkamdaydı tutu düşmedim ama baya gerildi karnım falan çünkü refleks olarak bi yerleri tutmak istedim sol kasığıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrı giriyo sizce bişey olmuşmudur
Zedelemis olabilirsin bı kontrole git gönlün rahat olsun bebeğe bişey olmadıysa da senin rahatsızlığında olmasın dikkat et geçmiş olsun

Kuzenim oldukça kilolu hamile kaldı, 7 aylık gebeyken banyoda feci şekilde düştü, ertesi gün komşusu çilingirle kapıyı açıp doktora götürdü, bebeğe hiçbirşey olmadı
Ben 6 aylık hamileyken belimi çok çok şiddetli biçimde demire çarptım acıdan bayıldım, bebeğime hiçbirşey olmadı
Bunlar moralinizi düzeltsin ama mutlaka doktora gidip kontrol edilin

Kuzenim oldukça kilolu hamile kaldı, 7 aylık gebeyken banyoda feci şekilde düştü, ertesi gün komşusu çilingirle kapıyı açıp doktora götürdü, bebeğe hiçbirşey olmadı
Ben 6 aylık hamileyken belimi çok çok şiddetli biçimde demire çarptım acıdan bayıldım, bebeğime hiçbirşey olmadı
Bunlar moralinizi düzeltsin ama mutlaka doktora gidip kontrol edilin
Ya şimdi dayanılmayacak bi ağrı değil çok kasıldım o yüzden ağrıdığını düşünüyorum acilde pek fazla ilgilenemiyolar yoğunluktan dolayı pazartesi randevum var inşAllah o zaman ayrıntılı öğrenirim

Back
X