Hamilelikte düşük riski

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
53
7 haftadayım şuan düşük riskim var içerde kanama alanı olduğunu söylüyor doktorum bu kanama alanı nasıl durur ki ne yapmam lazım sürekli yatıyorum çok hareket etmiyorum progestan ve proluton iğne kullanıyorum

Başka yapıcak bi şeyin yok kuzum iğneni ve ilacını kullan tuvalet dışında kalkma bence temizlik filan yapma eşin dostun yardımcı olsun bi süre yapıcak bi şey yok zamanla toparlarsın inş ilaçlar destek olur sana

İnşallah tek başımayım mecbur kendime bişeyler hazırlamak iÇin falan kalkıyorum ama temizlik yapmıyorum

İnşallah tek başımayım mecbur kendime bişeyler hazırlamak iÇin falan kalkıyorum ama temizlik yapmıyorum
Endişelenme bi çok kişide oluyo bu durum kuzum
Forumda da bi çok gebe arkadaşımın lekelenmesi kanaması vardı ilaçları kullandıkça kesildi dediler
Hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun
mümkün olduğunca dinlenmem lazım kendini yorma bi süre geçicek inş

Amin inşallah teşekkür ederim

Nasılsın canım yatak istirahatin devam ediyor mu. Benimde düşük riskjm var yatmaktan o kadar bunaldim ki

Merhaba benimde 9 haftalıkken kanamam oldu oksapar kullanıyordum. Benim kanamam biraz iş yaparken oldu galiba. Ayaklarını havaya kaldır kanama olunca. Progestanı bırakma. Benim doktorumda kanama alanı var dedi ve siyah renkte koyu kahverengi gelirse korkma dedi. Önemli olan parça ve kırmızı renk diyor. Sürekli yat ani hareket yapma dinlen bebeğinden kıymetli değil hiç bi iş inşallah iyi olur.

Nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…