Hamilelikte düşük tansiyon?

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
32
arkadaşlar 6.aylık hamileyim ve tansiyonum sürekli düşük baş ağrısı çekiyorum günlerdir en aonunda aklımıza ayran geldi bugün içtim biraz daha iyiyim benim gibi durumla karşılaşan varmı tansiyonum 6 4 ün üzerine çıkmıyor

Benim tansiyon senden biraz daha iyiymis o zaman arkadaşım. Bende dünden beri kotuydum bu gün acile gittim. 10/4 çıktı. Bi ilaç verdi ama onu da yaptıramadim. Hiç bi eczane ve depo da yoktu bende geri geldim. Aynı senin gibi ayran içtim. Yapcak biseyimiz yok galiba.

Keşke bende acile gitseydim ama sağlık ocağında bana hamilelikte oluyor sürekli tuzlu bişeylet ye dedi sanki önemsizmiş gibi konuştu o yüzden bende acile gitmedim ama başım çatlıyo migrenimde var mahfolmuş bi durumdayım sen ne kadarlıksın

Benim hep ama hep 6-4 6-5 doktor ayakta çok durma falan diyo ama ben kendimi iyi hissediyorum sadece biraz yorgunluk ve erken uykum geliyo

benim de doktrorum her gittiğimde ölçer 9/6 falan olur genelde yüksek olmaması iyi dedi doktorum ama bende sıkıntı yapmıyor açıkcası. Doktorunuz ne diyor peki bu duruma?

Benimde hep öyleydi doktor çok ayakta durma dedi ama artık göz kararması baş dönmesi yapıyor 19unda kontrolüm var bakalım ama hamilelikte oluyormuş genelde demir eksikliği çoktı bende onun iğnesini vuruluyorum ondan kaynaklı olabilir

Aynı durumdayız desem? Yatak odasına çamaşır sepetiyi elimde çıkarken gözüm karardı tutunamadan aşağı düşmüşüm ne kadar yerde kaldım bilmiyorum ama sürekli gözüm kararıyor

Hamileligin ilk başlarında normal bence düşük tansiyon . benm de öyleydi sürekli düşerdi bişey yiyemezdim çünkü aç aç gezerdim kusuyodm midem bulaniyirdu çok kötü zamanlardı . Ama çok şükür şimdi çok iyiyim herşeyi yiyebiliyorum tansiyon da normale döndü

Hadi ilk aylarında oluyor da son da neden olur ki? Benim de hep dusuk sıkıntı yaratıyor basım dönüyor ve agriyor.

canim benimde ayni 9 haftalik hamileyim tansiyonum hep dusuk benimde basim donuyo yanimda surekli bi tuzlu kraker cook iyi geliyo

Arkadaslar benim normalde tansiyonum hep düşüktür ama hamileligin etkisiyle daha düştü. bu nedenle bi kac kez gozlerim kararip düştüm. doktorum bana kac kez serum taktırdı. onlar baya iyi gelmişti. size doktorunuz hic mi müdahale etmedi yaa. sonucta düşük tansiyon insanin hayatini olumsuz etkileyen birsey. hepinize cok gecmis olsun

Başlarda normal ama benim hep öyle 6.aylık hamileyim be düşük tansiyomum gözlerim kararıyor başım dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…