hamilelikte düşük tehlikesi

gonulors

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
17
0
16
İstanbul
arkadaşlar yeni hamileyim 3 haftalık falan.kanamam vardı 10 gün sürdü hastaneye gittim doktor düşük tehlikesi var dedi.Dikkat ediyorum kanamam kesildi ama belim ağrıyo iki gündür biraz yurusem falan agrı çoğalıyo ve bacağımada vuruyo sancısı bu tarz bişey yaşayan varmı ilk hamileliğim hiç fikrim yok yaşayan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

bu konuda bilgim yok ama yerleşme ağrısıda olabilir ama sen her ihtimale karşı başka bi doktora daha git ayaklarınıda üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine çorap patik filan giy yat dinlen biraz fazla gezinme inşallah önemli bişey yoktur

insallah herkes sevinçle bekliyo korkuyorum düşmesinden devlet hastanesine gitmiştim şimdi özelden randevu aldım inşallah gecer.

insallah herkes sevinçle bekliyo korkuyorum düşmesinden devlet hastanesine gitmiştim şimdi özelden randevu aldım inşallah gecer.

Benim ilk gebeliğimde olmuştu canım bu ağrılar
hep bebek yerleşiyo kolay mı ama sen çok dikkat
et kanaman kesildi deyip hemen ayaklanma ayağını sıcak tut
ve mümkünse 12. haftana kadar bol bol yat Rabbim seni
ve bebeğini korusun inşallah meryem suresini oku istersen
faydası olur Rabbim dualarını karşılıksız bırakmaz

Allah yardımcın olsun kenidine çok dikkat et ve sakın sadece bir doktorla kalma..

cok sağol Allah cümlemize yardım etsin.Başka doktordan randevu aldım salı gidicem bakalım inş. iyi sonuç alırım.

geçmiş olsun canım.doktorun sana tedavi vermedi mi?benim de 6 haftalıkken kanamam oldu doktor progynex iğne verdi.ve dinlen iş güç yapma dedi.ben de o gün bugündür hem hergün iğne oluyorum hem istirahat ediyorum.sana örnek olsun diye kendimi yazdım.ama bişey garibime gitti 3 haftalık hamilelik çok erken daha reglin bile gecikmemiş olması lazım nasıl hamile olduğunu anladın?

canım ayın 12si hasta olmam lazımdı ama olmadım baktım damla damla geliyo ayın 24üne kadar bekledim.Sonra hastaneye gittim işte tahmin etmemiştim öle belirtiler falan bişey yoktu test falan yaptı hamile çıktım:) bişey vermedi tedavi falan sadece bitane cocuğun gelişmesi için ilaç okadar dinlen dedi bide işte şimdi gecti kanama bakalım pazartesi gidicem tekrar.Cok halsizim sadece arada belimde ağrıyo düşmez inş. aillah yardımcımız olsun ...

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 6 hafta 2 günlük hamileyim. 4 hafta 2 günlükken reglimin gecikmesi dolayısıyla hamile olduğumu öğrendim. Günlük aktivitelerime devam ettim. Fakat 2 gün sonra kahverengi bir akıntı oldu. Doktora gittim öncelikle istirahat, ayrıca her gece yatarken progestan fitil uygulamamı istedi. Cinsel ilişki de yasak , dedi. Üzerinden 10 gün geçti tekrar kahverengi akıntı oldu. Sebebi ise haftasonu biraz yemek ve 15 dakikalık ütü yaptım. Zaten ev işini nerdeyse hiç yapmıyorum. Bu sefer ise doktor bana 1 hafta rapor verdi. Şimdi işe gitmiyorum. Ev de ayaklarımı uzatıyorum ve yemek ve tuvalet harici kalkmamaya özen gösteriyorum. Allah bütün hamilelerin bebeklerini sağlık ve sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin. Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Allah korusun bebek düşerse de bu onun sağlıksız olduğu anlamına geliyor. Tabii ki zor ama çok üzülmeyelim. Bu ayrıca şu demek kızlar, hamile kalabiliyoruz! Allah'tan ümit kesmeyin arkadaşlar. Sevgiler.

dusuk tehlikesi varsa eşinle ilişkiye girme bi sure ve dinlen yat yani.. bi wcye git sadece

bide senın son adet tarıhın 12 nısan değil daha onceki adet tarıhının baslangıcını alman gerekıyor..

yani 24 nısanda 5haftalık gebeymıssın zaten..

yazmıs oldugun 5 mayıs tarihine görede 6+4 haftalıkmıssın

şimdi benim yazmıs oldugum tarihe görede 7+4lüksün

ya enteresan bişey doktor bana düşük yehlikesi nedeni ile bir ilaç falan vermiyo anlamadım yani.Kaç tane doktora gittim düşük tehlikesi var dinlen diyolar.FOLİC ve DECAVİT die bi ilac veriler oda vitamin bebek gelişmesi için başkada bişey vermiyolar.

bu arada evet lale 12 nisan değil mart 12 en son hasta oldugum dönem.2gün önce gittim doktora 7 hafta 5 günlükmüş bakalım hayırrlısı...

sen o verdıklerını duzenlı kullan ve bolbol dınlen..

dusuk tehlikesınde ilaç vrenlere genelde kesede kanama oluyor ozaman tehlikeli dusuk yani her an dusebılır gibilerine ilaç verıyorlar ya gaızdan yada vajınadan..vajınadan olansa bebek çok tehlikede demek...

ben vajınadan olan dusuk önleyıci jelı kullanmama ragmen bebegımı yınede kaybettım oyuzden sen sen ol dinlen.. doktorun dedıklerıne uy..ayağa sadece wc için kalk..

Arkadaslar merhaba , bende 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.doktora gittigimde bir dusuk riski gordu. Yani olusan kesemin onunde bir kan kesesi! Senin vucudun bebek kesesini yabanci cisim olarak algiladigindan onu aatmaya calisacak onemli olan senin dinlenmen ve bebegin tutunmasini saglamak dedi. Her 3 kadinda 1 olurmus bu. Allahim hayirlisiysa nasip etsin bana. Cok korkuyorum, heyecandan karnima kramplar giriyo. Nolur yasayan varsa deneyimlerini paylassin?

Evet yasadum bende sonu uyi butmedi yazmami istetswn yazayim canim

Ben 22 haftalık hamileyim kanamam yok ama karnımın altında ufak agrılar var bide sanki bebek pıt pıt atıyo acaba düşükmü diye korkuyorum cevap verirmisiniz ?

Ben 22 haftalık hamileyim kanamam yok ama karnımın altında ufak agrılar var bide sanki bebek pıt pıt atıyo acaba düşükmü diye korkuyorum cevap verirmisiniz ?
Bence sana oyle geliyordur. Dusuk tehlikesi genelde ilk 3-4 ay yasanir. Ama yine de jinekologuna danismalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…