insallah herkes sevinçle bekliyo korkuyorum düşmesindendevlet hastanesine gitmiştim şimdi özelden randevu aldım inşallah gecer.
arkadaşlar yeni hamileyim 3 haftalık falan.kanamam vardı 10 gün sürdü hastaneye gittim doktor düşük tehlikesi var dedi.Dikkat ediyorum kanamam kesildi ama belim ağrıyo iki gündür biraz yurusem falan agrı çoğalıyo ve bacağımada vuruyo sancısı bu tarz bişey yaşayan varmı ilk hamileliğim hiç fikrim yok yaşayan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar yeni hamileyim 3 haftalık falan.kanamam vardı 10 gün sürdü hastaneye gittim doktor düşük tehlikesi var dedi.Dikkat ediyorum kanamam kesildi ama belim ağrıyo iki gündür biraz yurusem falan agrı çoğalıyo ve bacağımada vuruyo sancısı bu tarz bişey yaşayan varmı ilk hamileliğim hiç fikrim yok yaşayan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
canım ayın 12si hasta olmam lazımdı ama olmadım baktım damla damla geliyo ayın 24üne kadar bekledim.Sonra hastaneye gittim işte tahmin etmemiştim öle belirtiler falan bişey yoktu test falan yaptı hamile çıktım:) bişey vermedi tedavi falan sadece bitane cocuğun gelişmesi için ilaç okadar dinlen dedi bide işte şimdi gecti kanama bakalım pazartesi gidicem tekrar.Cok halsizim sadece arada belimde ağrıyo düşmez inş. aillah yardımcımız olsun ...
ya enteresan bişey doktor bana düşük yehlikesi nedeni ile bir ilaç falan vermiyo anlamadım yani.Kaç tane doktora gittim düşük tehlikesi var dinlen diyolar.FOLİC ve DECAVİT die bi ilac veriler oda vitamin bebek gelişmesi için başkada bişey vermiyolar.
Evet yasadum bende sonu uyi butmedi yazmami istetswn yazayim canimArkadaslar merhaba , bende 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.doktora gittigimde bir dusuk riski gordu. Yani olusan kesemin onunde bir kan kesesi! Senin vucudun bebek kesesini yabanci cisim olarak algiladigindan onu aatmaya calisacak onemli olan senin dinlenmen ve bebegin tutunmasini saglamak dedi. Her 3 kadinda 1 olurmus bu. Allahim hayirlisiysa nasip etsin bana. Cok korkuyorum, heyecandan karnima kramplar giriyo. Nolur yasayan varsa deneyimlerini paylassin?
Bence sana oyle geliyordur. Dusuk tehlikesi genelde ilk 3-4 ay yasanir. Ama yine de jinekologuna danismalisin.Ben 22 haftalık hamileyim kanamam yok ama karnımın altında ufak agrılar var bide sanki bebek pıt pıt atıyo acaba düşükmü diye korkuyorum cevap verirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?