Hamilelikte düşük tehlikesi

Rylgnl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
75
87
18
34
Merhaba sevgili hanımlar.ben 17 haftalık hamileyim.Allah olmayanlarada nasip etsin:anne:.Ama bir sorunum var.Bundan 1ay once doktora muayeneye gittim.Ama doktorum bana düşük tehlikemin olduğunu söyledi.:KK43:.Çok üzüldüm tabii ki.Bana eve geri dönmeme izn vermedi.Arabaya binip yol gitmemin bile sakıncalı olduğunu söyledi.O gün hastaneye yatırdılar.10gün hastanede yattım.Doktor yataktan kalkmamam gerektiğini birtek tualete gidib gelmeme izn verdi.Şimdi evdeyim.Yataktayım.Ev işi felan hiç bir şey yapmıyorum sadece yataktayim.yemek yiyince ve tualet için kalkıyorum.Kan testim ve mikrop testim temiz çıktı.Ama sık-sık tansiyonum düşüyor başım ağriyor.bu konuyla ilgisi olanlar yardim edin fikirlerinizi bekliyorum.Bebişimin cinsiyeti erkek.Onun sağlikli doğmasini istiyorum bir tek:dua::nazar::KK200:

Allah şifa versin öncelikle.. hiç canınızı sıkıp moralinizi bozmayın.. aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşadım.. benim ek olarak kanamam vardı ve hem doktor hem de ebe bebeğin ölcek dediler.. çok şükür şimdi 4 yaşında oğlum..

Düşük tansiyon bende de vardı.. sürekli bi baygınlık gelirdi yığılıp kalırdım.. gebelikten kaynaklanan bi durum.. bol bol ayaklarınızı yukarı dikip yatın.. sırtüstü uzanmayın bu daha çok tansiyonunuzun düşmesine sebep olur..

Allah şifa versin öncelikle.. hiç canınızı sıkıp moralinizi bozmayın.. aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşadım.. benim ek olarak kanamam vardı ve hem doktor hem de ebe bebeğin ölcek dediler.. çok şükür şimdi 4 yaşında oğlum..

Düşük tansiyon bende de vardı.. sürekli bi baygınlık gelirdi yığılıp kalırdım.. gebelikten kaynaklanan bi durum.. bol bol ayaklarınızı yukarı dikip yatın.. sırtüstü uzanmayın bu daha çok tansiyonunuzun düşmesine sebep olur..
Çok teşekkür ederim buneyahuu.cevabin benim için büyük moral oldu.benim kanamam yok çok şükür.Inşallah bende bebeğimi kucağıma alırım

Back
X