Hamilelikte Düşük Tehtidine CRINORE adlı progestan jel Kullananlar

evet canım ben geçen yılki hamileliğimdede kullanmıştım fakat bebeğimi kaybettim ....

şuanki gebeliğimdede kullanıyorum inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz:nazar::emir_bebek:

bende kullandım 1 ay boyunca sabahları ..

birde iğne oluyorum.. iğneye halen devam.

jeli yaptıktan 1 saat boyunca felan kalkmıyordum yerimden... birde jelin yan etkisi olarak doktorum tüylenme hızını artırdığını söyledi ki cidden öyle idi..

selamunaleykum bayanlar.. bende uzun zamandır yorumlarınız okuyorum ve yeni üyeyim. beşbuçuk aylık evliyim.. evlendikten sonra adet gunlerımde sorunlar oldu ilk ay27 gunde hasta oldum sonra 25 gunde sonra 24 gunde hasta odum. son ayda 18 gunsonra hasta oldum en son 21 ocakta hasta oldum en gec 25. gunumde hastalıgımı beklıyordum fakat olmadım tabıkı cok sasırdım bugun 30.gunum ve hıc hastalık belırtısı yok karnımda şislik var iştahım açıldı yedıkce yıyesım gelıyor normal mi? ılk zamanlar karnım agrıyordu belım agrıyordu sımdı gectı dun kan testı yaptırdım doktor henuz erken dıyorum demıstı ama ben dayanamadımm sonuc
BETA HCG : | < 2,0 |negatif 0-2 mUI/ml negatıf cıktı bılmıyorum erkenmı yaptırdım acab testii?? dıs gebelık olabılırmııı?? işte ondan cok korkuyorumm lutfen cevapp verınn gecelerı uyuyamıyorummm sımdıden tesekkurlerrr

yok canım dış gebelik olduğunu sanmıyorum çünki dış gebeliktede beta hcg yükseliyoo sen de negatif çıkmışş bence endişe etme .. belki geç döllenme olmuştur ....

buarada bende enson 22 ocakta adet olmuştum 18 şubatta hamileliğimi öğrendim.. biraz daha bekleyip testi tekrarla ...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bende 17 haftalık hamileyim. geçen hafta çok az kanamam olmuştu doktorum, CRINORE PROGESTAN JEL verdi. ama şuanda kanamam olmadığı için hiç kullanmadım. hamileliğimin başından beri günlük progestan iğnesi ve innohep iğne kullanıyorum. inşallah :emir_bebek sağlıklı alırız kucağımıza..

Back
X