- 13 Aralık 2012
- 148
- 29
- 318
- Konu Sahibi prensesimben
İlgimi çekti bu sayfa ama kimsecikler yok![]()
ben burdayım tatlım yaz sen:)),bu arada çok şükür şimdilik korktuğum gibi olmadı 3 kilo aldım:)bundan sonrası da allah kerim artık:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgimi çekti bu sayfa ama kimsecikler yok![]()
Son aylara doğru dikkat edin hanımlar çünkü bebiş büyüyecek ödem olur şişkinlik olur tuzlu yemeyin ilk aylarsa bebişin cinsiyetine göre yiyeceklere saldırma zamanı bence benim şeker gibi bir kızım oldu ilk 3 ayda yediğim tahin helvasının haddi hesabı yoktu son aylarda öyle tatlılar falan çekmedi canım ama 9 uncu ayımda tam 3 kase et suyu çorba içmiştim kurban bayramında hayatta yapmam yani bebiş istiyorsa yediriyor onun için üzmeyin kendinizi
Ben 57 kg ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. Daha fazla almak istemesem de 61'e doğru yürüyorum:)
:))maşallah bebişe de sana da ,çok güzel büyümüş minnoşş:)sağlıkla gelsinler inşallahhhhMerhababende kendi kendime kuruntu yapmıştım kilo konusunu geçtiğimiz hafta en son bir hanım teyze bardağí taşırıp 'sen bu bebeği besleyemiyorsun galiba 'deyince bende ipler koptu
mevzu olan kilo 3 kilo 600 gram ben almışım ultrasonda bebíşim 22+5 te 505 gram doktora ağlicaktım neredeyse doktor süper gidiyorsun feyince bir nebze olsun rahatlaím .
canım ben de normalden 5 kilo fazlayla hamile kalıp ilk 3 ayda da 6 kilo almıştım toplamda 13 kilo alarak doğuma gittim. Karnın şişmeye başladıkça kendini çook güzel hissedeceğin için hamilelik sürecinde aman nasıl olsa veririm deme gerçi ben öyle dedim ve verdim üstelik 13 kilo aldım 18 kilo verdim ama ilk 3 ayda aldıkların kendine oluyor bebiş öyle minik ki ihtiyacını senin vücudundan zaten karşılayabiliyor folik asit demir ihmal etme meyve ölçülü ye ama her gün ye sebze bol bol ye dereotu ye kalsiyum için...ben doğuma 2 ay kala kondisyon bisikletine biniyordum doktor başından beri söylüyordu ama aklım başıma ancak o zaman gelmiştigerçi ilk aylar çok uyku yapıyor bebiş şimdi spor zamanı değil yahu keyfine baaak o 4 kiloyu da verirsin sonra sütüm olsun diye tatlı hüüpletmezsin....hayırlı olsun bebişin hamilelik o kadar güzel ki keyfini çıkar