hamilelikte düzenli kilo alımı

Son aylara doğru dikkat edin hanımlar çünkü bebiş büyüyecek ödem olur şişkinlik olur tuzlu yemeyin ilk aylarsa bebişin cinsiyetine göre yiyeceklere saldırma zamanı bence benim şeker gibi bir kızım oldu ilk 3 ayda yediğim tahin helvasının haddi hesabı yoktu son aylarda öyle tatlılar falan çekmedi canım ama 9 uncu ayımda tam 3 kase et suyu çorba içmiştim kurban bayramında hayatta yapmam yani bebiş istiyorsa yediriyor onun için üzmeyin kendinizi

Merhaba,

Tahin-pekmezi bende tüketiyorum.Bebeğiniz şuan ne kadar ağırlıkta?
Şuan 22.haftamdayım.En son 20.haftamda beri toplam 5,5 kg almıştım,herhalde şuan 6 olmuşumdur :1:

Merhaba :-) bende kendi kendime kuruntu yapmıştım kilo konusunu geçtiğimiz hafta en son bir hanım teyze bardağí taşırıp 'sen bu bebeği besleyemiyorsun galiba 'deyince bende ipler koptu :-) mevzu olan kilo 3 kilo 600 gram ben almışım ultrasonda bebíşim 22+5 te 505 gram doktora ağlicaktım neredeyse doktor süper gidiyorsun feyince bir nebze olsun rahatlaím .

Ben 57 kg ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. Daha fazla almak istemesem de 61'e doğru yürüyorum:)

ben sürekli didik didik araştırıyorum normalden fazla kiloyla hamile kaldığım için:(bu aralar için bu kilo artışı çok iyiymiş,6.aydan sonda tabii hızlancakmış,aman napalım sağlık olsun veririz vallaa:)

Merhaba :-) bende kendi kendime kuruntu yapmıştım kilo konusunu geçtiğimiz hafta en son bir hanım teyze bardağí taşırıp 'sen bu bebeği besleyemiyorsun galiba 'deyince bende ipler koptu :-) mevzu olan kilo 3 kilo 600 gram ben almışım ultrasonda bebíşim 22+5 te 505 gram doktora ağlicaktım neredeyse doktor süper gidiyorsun feyince bir nebze olsun rahatlaím .
:))maşallah bebişe de sana da ,çok güzel büyümüş minnoşş:)sağlıkla gelsinler inşallahhhh

evett konuma sahip çıkayım dedimm:)68 kiloyla hamile kaldım,doğuma 82yle gittim,aynı gün 76 kiloya düştüm ...hareketsiz kalmak zorunda olduğum küçük ilçeden ailelerimizn olduğu memleketimize tayinimiz çıktı,kızımı arabasına koyup sürekli dışarlarda dolaşıyorum,çok efor sarfediliyo arabayı iterken gerçektennn:))sonuç :şu a 63 kiloyum,gören artık kilo verme diyo,çok mutluyumm,yani aslında fazla kafaya takmaya gerek yokmuşş,belki brileri okursa moral olur diye düşündümm:)

tatlım bu aralar alınan kilolar bebişin diil ne yazık kii:KK43:4 aydan sonra kilo alımı az az başlıyo aslında,ve en fazla da son 3 ayda alınıyo,her şeyden dengeli yemek gerekiyo,bebişin şimdi yumurta yoğurt süt cevize çok ihtiyacı var...ekmek yeme çok(ben aacaip yedim şükrediyorum o kadar kiloyla kurtulduğuma:))havalar düzelmeye başlayınca bol bol yürüyüş yaparsın hem doğumu da kolaylaştırıyo...abur cubur hiç sürme ağzına düşman gibi valla onlar dehşet kalori...çokta düşünüp sıkıntı yapma kendine alırsın verirsin kuzun sağlıklı olsun da...sağlıkla kucağına al inşallah canım evladını ...

canım ben de normalden 5 kilo fazlayla hamile kalıp ilk 3 ayda da 6 kilo almıştım toplamda 13 kilo alarak doğuma gittim. Karnın şişmeye başladıkça kendini çook güzel hissedeceğin için hamilelik sürecinde aman nasıl olsa veririm deme gerçi ben öyle dedim ve verdim üstelik 13 kilo aldım 18 kilo verdim ama ilk 3 ayda aldıkların kendine oluyor bebiş öyle minik ki ihtiyacını senin vücudundan zaten karşılayabiliyor folik asit demir ihmal etme meyve ölçülü ye ama her gün ye sebze bol bol ye dereotu ye kalsiyum için...ben doğuma 2 ay kala kondisyon bisikletine biniyordum doktor başından beri söylüyordu ama aklım başıma ancak o zaman gelmişti:KK52: gerçi ilk aylar çok uyku yapıyor bebiş şimdi spor zamanı değil yahu keyfine baaak o 4 kiloyu da verirsin sonra sütüm olsun diye tatlı hüüpletmezsin....hayırlı olsun bebişin hamilelik o kadar güzel ki keyfini çıkar

Merhaba; öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. İnternetten gebelikte nasıl kilo kontrolü yapılır die araştırırken sizin msjınızı gördüm ve açıkcası çok şaşırdım. Oldukça fazla zaman geçmiş üzerinden ama umarım aktif kullanıyorsunuzdr bu siteyi. Bende şuan 4,5 aylık hamileyim. Şu ana kadar 7 kilo aldım ve sonumu merak ediyorum sizide görünce merak edip sormak istedim. Sizde ilk 3 ay çok kilo almışsınız ancak sonra yavaşladı sanırım ve toplam 13 kilo ile gebeliğinizi tamamlamışsınız. Bu nasıl oldu diyetmi yaptınız bu işin bir sırrı var mı? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim yoksa kendimden korkuyorum...

Merhaba ,
Ka, kg ile doğum yaptınız :) n,san da yazmıssınız bebeğiniz büyümüş bile olmalı :))

86 kilo ile doğuma girdim 83 ile çıktım oğlum 6 aylıktı ben halen 86 kiloydum sonra diyet ve sporla 65 kiloya düştüm ki 18 aylıkken oğlum tekrar hamile kaldım şuan doğuma 1 ay var ben 76 kilyu vurmuş bulunmaktayım :( ama veririm yine sıkıntı yok sağlıklı bişekilde dünyaya gelsinde oğluşum :)

Iyi vermişsiniz bence diyet ve sporla.. Ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Ben kilomu kontrol edemiyorum . Cok bir şey yemememe ragmen bir sabah bi bakıyorum 1 kilo farketmiş 1 haftada .. Şokları yaşıyorm yani. Geçengün 75 dim. 64.5 ile başladım hamile olduğumu öğrendiğimde . Daha da neredeyse üç ay bar doguma. Fil gibi Olacağım bu gidişle . Kimisi de boy var sende normal diyor anlamadım gitti..

Back
X