hamilelikte el ayakta damarları atan ve elleri uyuşan varmı

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
kızlar parmaklarımda sanki damar var ve atıyor gibi geliyor uyuşuyor birde sizde öyle oluyormu..

O zonglamalar, benim her tarafim da mevcut herhalde :)
37 haftama giricem ve, inan bunlar cok normal.

cıddı el uyusması sorunu yaklasık 2 aydır yasıyorum bende...
tuzu kesmek fayda etmedı. tansııyonumuda olcuyorum her gun ewde oda normal cok sukur yanı tansıyondan degıl. doktorumda gorustugumde norolojıye yonlendırmıstı benı norolojı doktoruda hamılelıkte sınır sıkısmasının her zamankınden fazla goruldugunu oda el ayak uyusması yapabılecegını,lohusalıktan sonra yuksek ıhtımal gecıcegını soylemıstı. yınede emın olmak ıcın sınır ıletım testı dıye bı test yapılması lazım dedı. o testte de vucuda az mıktar bı elektrık verıldıgı ıcın sakıncası olmamasına karsın yaptırmadım...
anlıcagın norologun dedıgıne gore %90 hamılelıktenmıs,logusalık donemınden sonra gecermıs...
beklıyoruz hayırlısı...

1-2 haftadir falan benim de uyurken ellerim cok uyusuyor.. bu hafta doktora gidicem sorucam bakalim normalmi..cok sinir bozucu bisey

Benimde geceleri uyandığımda ellerim uyuşmuş vaziyette kalkıyorum...Ocakta randevum var bende dokroeuma sorucam..Ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum..

benimde bu aralar çok uyuşuyo uyandığımda ve sanki bazen nereme dokunsam atıyo gibi oluyo demek hamilelikdenmiş öğrendiğim iyi oldu bende neden acaba diye merak ediyodum

bendede ellerde uyuşma var,gece uykumdan uyandırıyor ve ellerimi kullanmam gereken işlerde zorlanıyorum,bazen de elektirk çarpma hissi oluyor.kansızlıktan şüphelenmiştim,değerlerim normal çıktı.bir de bunun yanında çok fazla çarpıntım oluyor,hızlı hızlı yürümüş gibi nefes nefese kalıyorum.aynı sorunu yaşayan var mı?doktorum bana stres yapmışsın,psikolojik dedi

cıddı el uyusması sorunu yaklasık 2 aydır yasıyorum bende...
tuzu kesmek fayda etmedı. tansııyonumuda olcuyorum her gun ewde oda normal cok sukur yanı tansıyondan degıl. doktorumda gorustugumde norolojıye yonlendırmıstı benı norolojı doktoruda hamılelıkte sınır sıkısmasının her zamankınden fazla goruldugunu oda el ayak uyusması yapabılecegını,lohusalıktan sonra yuksek ıhtımal gecıcegını soylemıstı. yınede emın olmak ıcın sınır ıletım testı dıye bı test yapılması lazım dedı. o testte de vucuda az mıktar bı elektrık verıldıgı ıcın sakıncası olmamasına karsın yaptırmadım...
anlıcagın norologun dedıgıne gore %90 hamılelıktenmıs,logusalık donemınden sonra gecermıs...
beklıyoruz hayırlısı...

canım senin şikayetlerin aynısı bende de var ellrimde uyuşukluk doğumdan sonra şikayetlerin geçtimi nasıl oldu

ellerim değilde, sırtım uyuşuyo sanki kendimi tuhaf hissediyorum, demek ki hamilelikten dolayı bende merak ediyodum

Bende de oluyor ya bazen çok zorluyor inşallah önemli birseyden değildir

Back
X