Hamilelikte en çok ne yediniz içtiniz?

1aycaaktasssg

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
92
38
18
35
Kızlar merhaba,

Hamileliğinizin başından beri sıkca tükettiğiniz birşey varmı? Ben limonata ağacı çıkartıcam artık 😂

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Ben de başlarda limon dilimleyip yerdim, mandalina çıkınca Rize mandalinası yeşil ondan yedim, sonra nar ve ayva. Bunlardan kilolarca yedim. Yazın da şeftali yerdim.

Merhaba,
Bende portakal yedim. Günde 2kg i buluyordu. Bide milkshake ki normalde aklıma gelmez. Kaç tane içtim sayısını bilmiyorum 🤣🤣

Anlaşılan o ki hepimizin içi yanmış 😂hamile iken ekşilere gömülmüşüz ,benim kızım oldu peki ya sizlerin ?😂 Hani bir tabir var ya ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi

Maşallah o portakallar onun içinmiş 😍😍 bende mandalinaya abaniyodum valla 😬 karnım burnumda doğuma günler var marketten kglarca tasiyodum yemek için
Sağolun. Kizlarimi ilk gördüğümde yaa nasıl da değdi demiştim. Çünkü hiç meyve kültürüm yoktur.
ALLAH bağışlasın evladınızi 🤲 Umarim yediğimiz meyveler bebeklerimize kan can olmuştur da kolay hasta olmazlar.

Hahaha karnı burnunda elinde hunharca meyve taşıyan bi kadın geldi de gözümün önüne bir an 🤣🤣. Ey hamilelik sen nelere kadirsin 😄

Sağolun. Kizlarimi ilk gördüğümde yaa nasıl da değdi demiştim. Çünkü hiç meyve kültürüm yoktur.
ALLAH bağışlasın evladınızi 🤲 Umarim yediğimiz meyveler bebeklerimize kan can olmuştur da kolay hasta olmazlar.

Hahaha karnı burnunda elinde hunharca meyve taşıyan bi kadın geldi de gözümün önüne bir an 🤣🤣. Ey hamilelik sen nelere kadirsin 😄
Amin hepimizin inşallah ♥️😍 benim bebeğim anne sütünü çok az aldı 3 ay zorla yapmadığım şey kalmadı emmesi için yok emmedi sütümü sagdim ama bu kez emme gücü kadar olmadığından bitti inşallah sonrası şuan 8 aylık ek gıdada zorlu geçiyor ,mama formül sütten nefret ediyor biraz zorlanıyorum yeme konusunda inşallah hicbirimizin yavrusu hiç bir çocuk bebek hasta olmaz ♥️ evet yaa birde hamileligin en başlarında çok dondurma yiyordum

Amin hepimizin inşallah ♥️😍 benim bebeğim anne sütünü çok az aldı 3 ay zorla yapmadığım şey kalmadı emmesi için yok emmedi sütümü sagdim ama bu kez emme gücü kadar olmadığından bitti inşallah sonrası şuan 8 aylık ek gıdada zorlu geçiyor ,mama formül sütten nefret ediyor biraz zorlanıyorum yeme konusunda inşallah hicbirimizin yavrusu hiç bir çocuk bebek hasta olmaz ♥️ evet yaa birde hamileligin en başlarında çok dondurma yiyordum
Aminnn 🤲

Maalesef bazı bebekler emmiyor. Ne kadar ugrassaniz nafile. Benimde en büyük korkum emmemeleriydi.
Benim bebeklerden biri 28 gün kuvozde kaldı. Hem ona süt götürdüm hem benimle kalan bebegimi besledim. Yetmedi tabii. Sonuç olarak mamaya başladık. Simdi de emmek istemiyorlar zorla veriyorum.

Ek gida beni de biraz düşündürüyor. Henüz 4 aylıklar ama. Gerçekten annelik zor zanaat. Aminn, hasta olmasınlar da hersey hallolur.

Limonata hastasıydım...Dolabımdan eksık olmazdı...Aniden içemedim..Dolabın kapağında haftalarca durdu ve ben galıba bunu ıcmek ıstemıyorum enteresan deyıp dökmüştüm:KK53:

Doğurana kadar içmedim...Ama dehset baklava canım istiyordu...Dikkat ede ede baklava yedim haftada bir ya da iki kez...Buarada normalde baklava pek sevmem sütlü tatlıları çok çok severim..:KK57:

Oğlum oldu...Şu ye tatlıyı çıkar hakkıyı esprisinide çok duydum...:rolleyes:

Ayy ne güzel hepimizin ayrı hikayeleri var yeme içme konusunda Allah evlatlarımızı bağışlasın inşallah bende şimdi tatlı düşkünlüğü başladı ama hiç kilo almadım inş böyle devam eder.

Back
X