- 2 Mayıs 2021
- 92
- 38
- 18
- 35
- Konu Sahibi 1aycaaktasssg
-
Sürekli ayvaKızlar merhaba,
Hamileliğinizin başından beri sıkca tükettiğiniz birşey varmı? Ben limonata ağacı çıkartıcam artık
Benim ikiz kizlarim varAnlaşılan o ki hepimizin içi yanmışhamile iken ekşilere gömülmüşüz ,benim kızım oldu peki ya sizlerin ? Hani bir tabir var ya ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi
Maşallah o portakallar onun içinmişBenim ikiz kizlarim var
Sağolun. Kizlarimi ilk gördüğümde yaa nasıl da değdi demiştim. Çünkü hiç meyve kültürüm yoktur.Maşallah o portakallar onun içinmişbende mandalinaya abaniyodum valla karnım burnumda doğuma günler var marketten kglarca tasiyodum yemek için
Amin hepimizin inşallahSağolun. Kizlarimi ilk gördüğümde yaa nasıl da değdi demiştim. Çünkü hiç meyve kültürüm yoktur.
ALLAH bağışlasın evladınıziUmarim yediğimiz meyveler bebeklerimize kan can olmuştur da kolay hasta olmazlar.
Hahaha karnı burnunda elinde hunharca meyve taşıyan bi kadın geldi de gözümün önüne bir an. Ey hamilelik sen nelere kadirsin
AminnnAmin hepimizin inşallahbenim bebeğim anne sütünü çok az aldı 3 ay zorla yapmadığım şey kalmadı emmesi için yok emmedi sütümü sagdim ama bu kez emme gücü kadar olmadığından bitti inşallah sonrası şuan 8 aylık ek gıdada zorlu geçiyor ,mama formül sütten nefret ediyor biraz zorlanıyorum yeme konusunda inşallah hicbirimizin yavrusu hiç bir çocuk bebek hasta olmaz evet yaa birde hamileligin en başlarında çok dondurma yiyordum
Benim oğlum oldu.Anlaşılan o ki hepimizin içi yanmışhamile iken ekşilere gömülmüşüz ,benim kızım oldu peki ya sizlerin ? Hani bir tabir var ya ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?