Hamilelikte en iyi çatlak kremi?

Yapısal ama ya çatlayacaksa illa çatlıyor. Ama rahatlatıyolar kesinlikle.
Orasida dogru ama yinede etki ediyor dedigin gibi rahatlatiyor o yuzden çatlasa bile kullanmak gerek eltim kullanmiyordu onun çatklaklari berbatdi yani hem karnı çok büyukdu hemde çatlaklar baya buyuk uzun.Benim çatlaklarim kuçukdu kesinlikle daha az oldu yani bunuda kullandigim kreme falan bagliyorum.

Bioderma duş yağı duşta mutlaka bunu kullan. Vücudun hep nemli kalsın. Sabun kullanma.
Bol su iç.
7. Aya kadar kakao yağı hindistan cevizi yağı yeterli. Sonrasında badger incia frei öl tarzı temiz içerikli ürünler kullanmıştım ben.
Doktorum lierac önerdi ama onu sürmek istemedim karnıma. Doğal ürünler yeterli gelmişti. Annemin karnı harita gibi ona benzerim diye düşünüyordum ama iyi baktım çatlamadım.
Evet çatlayacağı varsa çatlar ama dikkat etmek de lazım bence.

Bioderma duş yağı duşta mutlaka bunu kullan. Vücudun hep nemli kalsın. Sabun kullanma.
Bol su iç.
7. Aya kadar kakao yağı hindistan cevizi yağı yeterli. Sonrasında badger incia frei öl tarzı temiz içerikli ürünler kullanmıştım ben.
Doktorum lierac önerdi ama onu sürmek istemedim karnıma. Doğal ürünler yeterli gelmişti. Annemin karnı harita gibi ona benzerim diye düşünüyordum ama iyi baktım çatlamadım.
Evet çatlayacağı varsa çatlar ama dikkat etmek de lazım bence.
Teşekkur ederim evet haklisin bakim yapmazsan daha kotu oluyor benim derim kuru bide parmak uçlarim filan kişta çatliyor son zamanlar derimin yagliligi gitti sanki.

Back
X