Hiç sorun yaşamadığım halde o endişe bende de var ve doguma kadar da devam ediyor bu durum ama olacak olan her şekilde oluyor herşey nasip diyorum elimden geldigi kadar hamileligi stres endişe ile degil de güzel bir an olarak yaşamaya çalışıyorum kendimi rahatlatıyorum sende olumlu düşünmeye dikkat et stres endişe hamilelikte iyi degil bebegin için elinden geldigi kadar huzurlu mutlu ol bu süreç zor oldugu kadar güzel bir süreç tadını çıkarMerhabaalr..Hamileyim kötü bir şey olacakendişesi hissi var.. Hamilelik sürecini sağlıklı tamamlayacak mıyım bebeğini kaybedenleri okudum burada. Hiç sorun yokken hem de. keşke okumasaydım daha iyiydi.
9 haftalıkken doktora gittim. Haftaya tekrar gideceğim gitmeden önce sürekli ya olumsuz bir şey derse doktor diye gidiyorum. Ya kalp atışı durduysa ya düşük veya erken doğum olursa diye endişeler. Aileme bile hamileliği söylemedim.
Aslında risk durumu yok diye rahatlamalıyım kendimi ama. 35 yaş üstü değilim bir rahatsızlığım yok..alkol sigara kullanmıyorum. Yine de endişe bitmiyor
Hıc stres yapmayın endişe duymayın sağlıkla doğacak inşallahMerhabaalr..Hamileyim kötü bir şey olacakendişesi hissi var.. Hamilelik sürecini sağlıklı tamamlayacak mıyım bebeğini kaybedenleri okudum burada. Hiç sorun yokken hem de. keşke okumasaydım daha iyiydi.
9 haftalıkken doktora gittim. Haftaya tekrar gideceğim gitmeden önce sürekli ya olumsuz bir şey derse doktor diye gidiyorum. Ya kalp atışı durduysa ya düşük veya erken doğum olursa diye endişeler. Aileme bile hamileliği söylemedim.
Aslında risk durumu yok diye rahatlamalıyım kendimi ama. 35 yaş üstü değilim bir rahatsızlığım yok..alkol sigara kullanmıyorum. Yine de endişe bitmiyor
Kesinlikle doğru diyorsunuz, benim de henüz çok yeni haftaya keseyi görmeyi planlıyoruz ama kimyasal gebelik konusunu ilk kez bu platformda okudum haberdar oldum ve aklımdan çıkartamıyorum haftaya nasıl bekleyeceğim bilmiyorum bazen cahillik mutluluk gerçekten iyi kötü tüm senaryoları görmek de kötü etkiliyor insanı.Merhabaalr..Hamileyim kötü bir şey olacakendişesi hissi var.. Hamilelik sürecini sağlıklı tamamlayacak mıyım bebeğini kaybedenleri okudum burada. Hiç sorun yokken hem de. keşke okumasaydım daha iyiydi.
Merhabalar aynı endişeler bende devar ve 2 düşüğüm var su an 3. Ye gebeyim yeni öğrendim. Siz düşüklerinizi kaç haftada ve neden yaptınız? Bebeğinizide inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız2 düşük yaptım 3. Bebeğim hamileyim çok şükür yolu yariladim. bu düşünceler benim de aklıma çok Geliyordu ilk zamanlar şimdi de geliyor ama tevekkül ve dua etmekten başka çare yok birsey olacak olsa elinden birsey gelebilecek mi . HAYIR o yüzden bebeğini de kendini de strese sokma inşallah Rabbim hicbirimize evlat hasreti ve acısı yaşatmasın.
Merhaba inşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınızMerhabalar aynı endişeler bende devar ve 2 düşüğüm var su an 3. Ye gebeyim yeni öğrendim. Siz düşüklerinizi kaç haftada ve neden yaptınız? Bebeğinizide inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız
Benimde pıhtılaşmam var bugün iğneye basladım hemen. İnşallah güzel duanız içinde sağolunMerhaba inşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınız8. Hafta bittiği zaman düşük oldu her ikisi de 6. Haftada sebepsiz başlayan kanama ile sonrasında genetik testler yaptırdım kan pihtilasmasi çıktı.
Şuan iğne ve ilaç kullanıyorum şükür iyiyiz
Şifa olur inşallahBenimde pıhtılaşmam var bugün iğneye basladım hemen. İnşallah güzel duanız içinde sağolun
Stres sıkıntı yapmayın moraliniz yüksek olsun o tarz konuları okumayın bende yaşadım aynı şeyleri, ama bebeğini üzersin onu strese sokarsın orada, benim hatalarım ortada olduğu için bunu yapmamaniz gerektiğini net şekilde söyleyebilirim dua edin bebeginizle konuşun bol bol eliniz karninizin üstünde olsun hep güzel şeyler düşününMerhabaalr..Hamileyim kötü bir şey olacakendişesi hissi var.. Hamilelik sürecini sağlıklı tamamlayacak mıyım bebeğini kaybedenleri okudum burada. Hiç sorun yokken hem de. keşke okumasaydım daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?