HAMİLELİKTE ENFEKSİYON BELİRTİLERİ ?

neriabahram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
22
3
1
36
Hepinize merhabalar 9 haftalık hamileyim dünden bu yana sağ kasığımda böyle ince hafif bir ağrı var normal bir ağrımı yoksa enfeksiyon ağrısımı bilemedim yarına randevu aldım ancak daha önce bu ve benzeri durumu yaşayanlar varsa enfeksiyon ağrısı nasıl oluyor ? Birde ağzınızda hiç geçmeyen bir ekşi kötü tat oluştumu ? Dilimin üstü eski pembe halinde değil

Hepinize merhabalar 9 haftalık hamileyim dünden bu yana sağ kasığımda böyle ince hafif bir ağrı var normal bir ağrımı yoksa enfeksiyon ağrısımı bilemedim yarına randevu aldım ancak daha önce bu ve benzeri durumu yaşayanlar varsa enfeksiyon ağrısı nasıl oluyor ? Birde ağzınızda hiç geçmeyen bir ekşi kötü tat oluştumu ? Dilimin üstü eski pembe halinde değil
Merhaba 19+4 um geçen hafta kasık ağrısıyla gidip idrar testi verdim temiz çıktı muhtemelen büyüme etkisi ama test vermenizi öneririm mutlaka aksatmayin. Metalimsi bir tatsa dediginiz hic gecmeyen en baslarda cok olurdu bende

Allah razı olsun cevap verdiğin için şu an öyle düşünüyorum hafif yanmada oldu içimi korku sardı yarın teste gidicem mutlaka inş benimkide temiz çıkar allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Allah razı olsun cevap verdiğin için şu an öyle düşünüyorum hafif yanmada oldu içimi korku sardı yarın teste gidicem mutlaka inş benimkide temiz çıkar allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Eger bir akinti yada ciddi bir yanma yoksa enfeksiyon degildir. Benimde 9. Haftamda agrilarim ekstra artmisti bende sizin gibi acaba idrar yollarimimi usuttum diye dusunmustum. Buyume ataklarindan biriymis 9. Hafta.

Enfeksiyon ağrısı biraz daha yukarıya böbreğe doğru flan da vuruyor. Ama yine de sık sık idrar tahlili yaptırmakta fayda vae bu dönemde

Back
X