Hamilelikte enfeksiyon ve rahim yumuşaması yaşayan varmı?

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Merhaba kızlar, 25 hafta 2 günlük hamileyim,geçen hafta kasık ağrısı nedeniyle doktora gittim, kan ve idrar tahlili ve vajinal muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, rahim ağzı yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici Nidilat bunu 6 saatte 1 alıyorum,diğeri antibiyotik oda enfexia, öbürü vajinaya sırınga gibi bi aletle sıkılan bi kremdi , şimdi sürekli yatıyorum,benimle benzer bir durum yaşayan varmı aranızda?Rahim yumuşaması düzelebilen birşeymi?

canım çok geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla hamileyken kesinlikle antibiyotik kullanılmıyo benim dr bana öyle dedi enfeksiyon kapma durumun olursa anca bol bol su içiceksin öyle geçireceksin dedi.rahim yumuşaması hakkındada çok üzgünüm bir bilgim yok...

Sağol cnm,hamileliikte gereksiz yere antibiyotik kullanımı yanlış tabi kesinlikle,ama 6. aydan sonra enfeksiyonlar erken doğuma neden olduğu için mutlaka antibiyotik tedavisi gerekiyor zaten verdikleri antibiyotiklerde gebelikte kullanılmaya uygun düşük dozlu olanlar

çok geçmiş olsun aynı durum ablamdada var şuan oda 26+5 hftalık hamile ve iki gün önce doktor nidilat ve ağrı kesici ilaçlar verdi. Allah tüm bebek bekleyen annelere sağlık versin sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar senin durumun nasıl hala devam ediyormu risk.

rahim yumuşaması internetten okumuştum.erken doğum riski diyor..canım benim geçmiş olsun.kasılmalarına dikkat et.bendede enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullandım.aksef diye bi ilaç.kasılmalarım olmuştu ama benim.meğer enfeksiyonmuş.geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun aynı durum ablamdada var şuan oda 26+5 hftalık hamile ve iki gün önce doktor nidilat ve ağrı kesici ilaçlar verdi. Allah tüm bebek bekleyen annelere sağlık versin sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar senin durumun nasıl hala devam ediyormu risk.

rahim yumuşaması internetten okumuştum.erken doğum riski diyor..canım benim geçmiş olsun.kasılmalarına dikkat et.bendede enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullandım.aksef diye bi ilaç.kasılmalarım olmuştu ama benim.meğer enfeksiyonmuş.geçmiş olsun canım.

Teşekkürler kızlar, çok şükür en kötü zamanları anlattık,bugün bebeğim 35hafta 2 günlük oldu, yaklasık 11 haftadır sadece wc için kalktım, geçen hafta dr a gittiğimizde yatak istirahatine devam dedi, bu cts günü yine gidicez, bakalım ne dicek, belkide kalk artık der ya inş.

glsncck, cnm ablan aynı benim gibi yatsın,nidilat bu konuda çok iyi, Allahın izni ile hiç birşey olmaz inş. bebişine, bak ben 23. haftamdan beri yatıyorum, 35 bitti, bunu söyle ona, kızın morali yerine gelsin, benim 32. haftada kestiler nidilatı

paradises, cnm sanada geçmiş olsun, kasılma hissetmiyorum, hayırlısı bakalım, bunu bir imtihan olarak düşünüyorum, Rabbim dermansız dert vermesin inş.

a.s.
Teşekkürler kızlar, çok şükür en kötü zamanları anlattık,bugün bebeğim 35hafta 2 günlük oldu, yaklasık 11 haftadır sadece wc için kalktım, geçen hafta dr a gittiğimizde yatak istirahatine devam dedi, bu cts günü yine gidicez, bakalım ne dicek, belkide kalk artık der ya inş.

glsncck, cnm ablan aynı benim gibi yatsın,nidilat bu konuda çok iyi, Allahın izni ile hiç birşey olmaz inş. bebişine, bak ben 23. haftamdan beri yatıyorum, 35 bitti, bunu söyle ona, kızın morali yerine gelsin, benim 32. haftada kestiler nidilatı

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine umarım zamanı geldiğinde bebişin ve sen sağlıcakla biririnize kavuşursunuz. biliyorum sıkıldın yatmaktan ama az daha sabır yakında bu günlerini arayabilirsin ablamada öyle diyorum. biliyorum çünkü benimde 2 yaşında bir oğlum var aynı zamanda çalışıyorum gündüz iş akşam çocuk ev eş derken öyle yoruluyorumki delikafadulden ninede Allah çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıcakla kal.a.s.

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine umarım zamanı geldiğinde bebişin ve sen sağlıcakla biririnize kavuşursunuz. biliyorum sıkıldın yatmaktan ama az daha sabır yakında bu günlerini arayabilirsin ablamada öyle diyorum. biliyorum çünkü benimde 2 yaşında bir oğlum var aynı zamanda çalışıyorum gündüz iş akşam çocuk ev eş derken öyle yoruluyorumki delikafadulden ninede Allah çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah sağlıcakla kal.a.s.

Amin cnm inş, inş. ablanda bebişini vaktinde ve sapasağlam olarak kucağına alır
a.s.

canım çoğu gitmiş azı kalmış.bende ilk 3 ay yattım.bilirim yatmanın ne olduğunu.doğumunuda yaz.haberdar et bizi.

canım çoğu gitmiş azı kalmış.bende ilk 3 ay yattım.bilirim yatmanın ne olduğunu.doğumunuda yaz.haberdar et bizi.

Evet cnm az kaldı sayılır, zaten insan yatmadan bilemiyor nasıl bişey olduğunu, ben bile yatınca anladım, çok dua ettim yatalak insanlar için, doğumu yazarım cnm yazmam mııı, hemde hikayesi ile birlikte yazmayı düşünüyorum
:CüvCüv:

YENİ ANNE ne durumdasın merak ettim seni sengözlerimebaksanab bebeğini aldınmı kollarına, kokladınmı doya doya...:ecrin_bebek:
kendine iyi bak

YENİ ANNE ne durumdasın merak ettim seni sengözlerimebaksanab bebeğini aldınmı kollarına, kokladınmı doya doya...:ecrin_bebek:
kendine iyi bak

Cnmm çok geç oldu biliyorum, ben 38. haftamda sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdim, şimdi 13.5 aylık oldu teyzesi :))

Cnmm çok geç oldu biliyorum, ben 38. haftamda sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdim, şimdi 13.5 aylık oldu teyzesi :))
Ben de şu an rahim yumuşaması ve enfeksiyon ile savaşıyorum inşallah sönüm sizin gibi olur 38 de doğururum bana moral oldunuz

Back
X