Ay cnm kiyamam kendine bak biraz o zmn.dogumunada az kalmis duzelir m.etme cocuk iyice baglar.bende 36 haftalk hamileyim her gun olmasada surekli makyaj yapiyorm kendme bakiyorm sagolsun esim hic oyle degil benm de yuzumde sivilceler lekeler var.yirtiklarm var ama esim sorun yapmiyo bunlari35 haftalık hamileyim ama eşim 3 haftadır filan çok soğuk davranıyor..etrafta da hep yazılar okuyorum eşi aldatan başka sitelere giren başkalarına bakan filan moralim bozuluyor bunlar duydukça doğru düzgün ilgi göstermiyor... sarılalım beraber vakit geçirelim son zamanlarımız film izleyelim birbirimize vakit ayıralım dediğimde yorgunum diyor uyuyor sürekli ayrı kanepede oturuyor.ramazan diye bişey de demek istemiyorum bu zamanları bulamıcaz çocuk olucak iyice aramız açılcak diyorum hiç bişey demiyor..beni aldatıyo musun başkası mı var diyorum varsa söyle en azından bileyim diyorum hayır diyo.napıcamı şaşırdımyüzüm sivilcelendi burnum şişti saç diplerim yara oldu ekndime bakamıyorum artık çok yoruluyorum.ama başka kızları gördüğünde hemen dikkatini çekiyor seni kızdırmak için yapıyorum diyo.çok üzülüyorum gerçekten bu duruma
yok ya bn ilgilenmesem de adam bildiğini okuyor asla değişmiyor.... bn kendi işimi kendim hallederim diyor.. sanırım aldatıyor beni..hissediyorum ya da birilerine bakıyor birilerini beğeniyor..eminim bn elimden geldiğince ona kadnlık yapıyorum ama o kendi kendine halledicekmiş istemiyomuş...e tabi haklı ne de olsa karnım büyüdü her yerim çatladı ..yüzüm gözüm sivilce doldu kalkıp oturamıyorum bile..ama insan çok inciniyormuş onu anladım...bnde bundan snra sadece oğluma annelik yapıcam...
Bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum vücudumun çok bozuldu gu nu ve beni begenmedigini hissediyorumbence biraz hamilelik bunalımı yüzünden böyle düşünüyorsun.
Bana diyor ki çocuk doğsun bu halinden daha iyi olursun daha rahat olursun diyor kusura bakma ama bn o küçük yavrumu bırakıp sana ilgi gosteremem onun senden daha çok ilgiye ihtiyacı var diyorum tabi sen zaten hep oğlunla ilgilen diyorbebek olunca duzelir uzme kendini.yaparsa yapsin kendi isini.sana yapdigini sende yap ona.bebegin olunca seversin ilgelinirsin bebeginle ozam gorursun onu
Bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum vücudumun çok bozuldu gu nu ve beni begenmedigini hissediyorum
geçecek hepsi geçecek. İnan çok normal bu hissettiklerin, korkuların, şüphelerin. Bir taraftan da bebek geldikten sonra hayatının eskisi gibi olmayacağını düşünüyorsun. Bunda da haklısın. Ama korkmana gerek yok bence. Tabii eskisi gibi olmayacak. Daha eğlenceli ve güzel olacak. Bir kere azıcık kilo almışsın, hoop hepsini vereceksin. Şirin şirin giyineceksin. Hatta bence yogaya falan başla. Kendini değiştirmek adına. Yeni uğraşlar bul. Belki çocuğunla ilgili, annelikle ilgili bir blog açabilirsin. Hissettiklerini yazarsın. Başına gelenleri. Tavsiyeler verirsin. Dertleşirsin. Sen de artık eski sen olmayacaksın. O yüzden bu yeniliğe bence kendini aç, ve güzel düşün. Çünkü her şey eskisinden daha güzel olacak :) Yaaaa bi kere çubuk kraker gibi zayıf kalarak hamileliğini yaşıyorsun süper bir şey bu.
Senden daha değerlisi yok. Ve şu an kanından canından bir parça dünyaya getiriyorsun. Çok çok çok mutlu ol.
geçecek hepsi geçecek. İnan çok normal bu hissettiklerin, korkuların, şüphelerin. Bir taraftan da bebek geldikten sonra hayatının eskisi gibi olmayacağını düşünüyorsun. Bunda da haklısın. Ama korkmana gerek yok bence. Tabii eskisi gibi olmayacak. Daha eğlenceli ve güzel olacak. Bir kere azıcık kilo almışsın, hoop hepsini vereceksin. Şirin şirin giyineceksin. Hatta bence yogaya falan başla. Kendini değiştirmek adına. Yeni uğraşlar bul. Belki çocuğunla ilgili, annelikle ilgili bir blog açabilirsin. Hissettiklerini yazarsın. Başına gelenleri. Tavsiyeler verirsin. Dertleşirsin. Sen de artık eski sen olmayacaksın. O yüzden bu yeniliğe bence kendini aç, ve güzel düşün. Çünkü her şey eskisinden daha güzel olacak :) Yaaaa bi kere çubuk kraker gibi zayıf kalarak hamileliğini yaşıyorsun süper bir şey bu.
Senden daha değerlisi yok. Ve şu an kanından canından bir parça dünyaya getiriyorsun. Çok çok çok mutlu ol.
Ilgisizlik de yok ki benm kine ilgi gösteriyor um diye heralde bu davranışları umursamasam başkaları gibi suratına bakmasam elimi kipirdatmasam o zaman geberir peşimdenedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz gayet rahatlar ben hiç karısınım ilgisizliğinden şikayetçi olanı duymadım her dert bizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?