Hamilelikte ev işleri nasıl yürüyor ?

eşim 2 defa ev süpürdü sonra pes etti kafayı yicem kendimde yapamıyorum elektrikli süpürgem çok ağır diye...
ara sıra kız kardeşim geliyor silip süpürüyor ama onada yük olmaktan çekiniyorum artık...
eşime şunu yap desem eve yardımcı çağır diyor günlüğü 120 lira bu paraya yazık değilmi yahu tek yapamadığım süpürge ve camlar...
3.ayım bitince bu süpürge olayına bi çözüm bulabilirmiyim bilmiyorum ama içime daral geldi artık 2 haftadır ev süpürülmüyor :(

ahh ahhh şu anlayışsız kocalar:(
çalışan bir bayan olduğum için zaten hep zorlanıyordum ama altından kalkabiliyordum.
şimdi ise kolumu kaldıracak halim yok. para ile bir yardımcı çağırayım diyorum ama oturduğum yerde böyle bir imkan yok.
arada başka şehirde oturan kardeşimi çağırıyorum ama ona hem yol hemde iş yorgunluğu verdiğim için kendimi kötü hissediyorum.
eşimde evin dağınıklığından dert yanıyo , bir işin ucundan tutsa bu kadar olmaz değil mi:((((
belimde fıtık artı hamilelik olunca ağır işlere hiç giremiyorum.offf offffffff:(

temizlik konusunda bende çok takıntılıyım ama gebelik durumundan kendimi çok yormuyorum,hergün illa toz alıcam yerler 2 günde silinecek ama yer silme olayını askıya alım bel ve bacak ağrılarım oluyor artık bide 5 yaşında bir kızım var onu aşağı babanesine yolluyorum ama bakımının çoğu yine bana ait,henüz o akadar şişmedim ama yinede zorlanıyorum. alt katımda kayınvalidem olsada faydası yok Rabbim yeterki bana sıhhat versin kendim yaparım..bugün camımın tekini sildim onlarıda dinlene dinlene yapıyorum napiim :)saolsun eşim yardımcı olur ama erkek işte ne kadar anlarki temizlikten..mesela merdivenlerim çok battı silen olsaa çok memnun olucam ama kaynanamdada tık yok kocama sildircem artık :) ilk gebeliğimde tek bir yardım görmedim ben bunda hepten yok..napalım Allah herkese merhamet duygusu versin..onlarda yaşlancak bizden beklicekler düşünemiyolar işte...:19:

ben canlarım ben evimi silip süpüren pişiren ben şimdi 8 ayıma giridim sayılır cam silmiyorum sadece ama işlerimi yapıyorum daha dün mutfğımı temizledim bu gün banyo ve evi süpürücem mesala eşim bir kaç defa yaptı ama ben beğenmedim .s yapma dio bosver dio ama olede olmaz dimi kızlar ben dayanamam dolabım kâğıt gbi olacak düzen temzbir ev yani sunda kayın validemde yiyoruz ben oruç tutamyorum iftara ordyım orayada yardım ediyorum eşim sahurada oraya k v çıkyor kız kardeşlerim geliyor hafta sonarı el birliğiyle evi parlatıyoruz :D:D temiz ev oh mis gbi temizlik yapasım geldi şimdi işlerimi yapmaya gidiorum durmak yok

Back
X