Selam kızlar, kafama taktığım bi durum var.
Ben 49 kiloyla hamile kaldım 45’e düşmüştüm bulantılarım yüzünden şuan 7 aylık hamileyim bir ay önce tartıldım 50’ydim bir hafta sonra 51 ondan bir hafta sonra 52 ve bir hafta sonra 53 oldum. Hatta dedim heyvah haftalık bir kilo aliyorum bu gidişle baya kilo alıcam demiştim ama 2 haftadır aynı 53 kiloda kaldım acaba bebeğim kilo almıyormu diye tedirgin oldum kontrolüm haftaya daha ve kafama takmıyo değillim.. neden kilo artışım durdu anlamadım 2 haftadır 53 kiloyum..
30.haftadayım ve henüz ilk kiloma bile gelmedim
60,5le hamile kaldım, 58-59 arasında gidip geldi. Uzun süre 59,5de sabit kaldı. Şuan 60 olmuşum
Ben de çevreden "aaa kilo almadın mı" dediklerinde kendimi sorguluyorum ama herkesin bünyesi farklı işte
bebeginizin gelisimi iyiyse daha ne istiyorsunuz iste hanimlar, bebeginizin gelisiminde sorun yoksa ve haftasina gore ilerliyorsa harika. Siz degil bebegin kilo almasi lazim ve son haftalarda ozllikle 1 haftada cok odem ve sislik oluyor 2-3 kilo bile alianiliyor son haftada. Caninizi sikmayin vucudunuz fazla odem tutmamis ve sismemis ne guzel , saglikla kucaginiza alin yavrularinizi hic te merak etmeyin :)