Hamilelikte fazla şişkinlik

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
513
133
23
26
6 haftalık hamileyim ve karnım çok bir şey yesem de yemesem de 3 4 aylık hamile karnı gibi şişiyor şişkinliğimden çok rahatsızım nasıl önüne geçebilirim kızlar ?

6 haftalık hamileyim ve karnım çok bir şey yesem de yemesem de 3 4 aylık hamile karnı gibi şişiyor şişkinliğimden çok rahatsızım nasıl önüne geçebilirim kızlar ?
Benim de ne yersem oluyor hatta yemesem de oluyor. Yürürken bile zorlanıyorum şişkinlikten o derece balon gibiyim sanki. Doktora danıştım yapabilecek bir şey yok dedi. Activia probiyotik shot içiyorum sabahları aç karna o biraz hafifletiyor

Teşekkür ederim bilgilendirme içinn çok rahatsız edici bir hissiyat ama yapacak bir şey yok Allah sağlıkla evladınızı kucaklamayı nasip etsin hepimize

Bende 6+3üm boyum uzun ama kılo olarak gobegım vardı cocuk fasulye kadar ama karnım 5aylık gibi gazdan oluyor bır doktorun reelsi çıkmıştı önüme bız türkler hemen hamıle kaldıgımızda karnımız cıkar o gaz demişti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…