Hamilelikte fibrokist

Eyrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
505
381
108
45
Merhaba geçen yıl göğüs ağrısı ile doktora gittim her iki gogsumde de kist çıktı ama biri çok fazla ağrıyor. Hatta o gogsumun ucu çok Hassas hiç dokunamiyorum kızıma sarilirken bile uzak tutuyorum.acaba hamilelikte sonra emzirme min faydası olur mu geCer mi.çünkü doktorlar menopoza kadar devam ediyor bu tarz kistler demişti. Ama ben tamamen kurtulmak istiyorum özellikle agri ve ucunda ki hassasiyetten kurtulmak istiyorum.

Benim iki göğsümde de 2 yıl önce farkettiğim kist vardı. Sadece biri elime geliyordu. Yapılan muayene ve ultrasonda aslında bir çok büyüklü küçüklü kist olduğunu öğrendim. Doktor çok önemli değil takip edicez. Memede renk değişikliği meme ucu akıntısı olursa hiç bekleme gel dedi. Acı ağrı dışında bişey olmadı çok şükür. Doktora ben de onları aldırmak istediğimi ağrı yaptıklarını söyledim. Bana seninkisi memelerime slikon taktırmak istiyorum demek gibi birşey. Hiç gerek yok bunlarla yaşamaya alışcaksın dedi. Ben de alışmaya çalışıyorum

Çok zor birsey ama ya.hassasiyet agri çok zor Rabbim kendiliğinden geçmesini nasip eder insallah

Geçmiyormuş maalesef. Sadece çok daha fazla şişerse şırıngayla içlerini boşaltıyorlarmış. Bunlarla yaşamaya alışıcaz

Başka çaresi olmayan hastalık olmasında ne yapalım yapılacak birsey ama bazen öyle Hassas oluyor ki yada agri olduğunda kızım sarılmak istediğinde kendimi geri tutuyorum yani bağrıma basmak mümkün değil bunlara bile uzuluyorum

Eyrana Eyrana merhaba, beni hatırladın mı Facebook'ta ki gruptada vardım. Kapayınca haberleşmez olduk. Nasılsın, iyimisin var mı Bebek haberi?

benimde bir memede alt kısmında şişlik gibi bişey var dr sordum önemli değil dedi ama kafama takılıyor...Sanki bir tanesi sarkmış gibi var mı sizdede öyle bir şekil değişikliği?

benimde bir memede alt kısmında şişlik gibi bişey var dr sordum önemli değil dedi ama kafama takılıyor...Sanki bir tanesi sarkmış gibi var mı sizdede öyle bir şekil değişikliği?
Evet bir gogsum daha aşağı duruyor biri farklı durur zaten o önemli değil doktor önemli değil diyorsa kafanıza takmayın. ben ağrılardan kurtulsam kist olmasını kafama takmayacagim ama agrisi ve hassasiyeti beni çok rahatsız ediyor

Kusura bakmayın konu bayağı eski fakat bisey merak ettim. Göğüs kistleri hakkında
Siringayla içini boşaltıyorlar konusu ? Bunun için hangi bölüme randevu alip gitmek gerekiyor. :KK42:

Back
X